Børnetøj i form af flyverdragter til vinterperioden

Vinteren nærmer sig, hvilket oftest betyder kulde og blæst. Den danske vinter har dog også sin charme, og i takt med vinterens fremkomst ved vi også, at julen og dens hyggelige arrangementer nærmer sig. For mange af os er vinteren desværre lig med forkølelse, snue og halsbetændelse. Alle vintersygdomme smitter hurtigere, end du kan nå at se dig om. Specielt børnefamilierne ved,... Læs mere »

Sandaler til Børn - Et klart tegn på at foråret er på vej

Den første sandal - Sandaler til børn Når foråret et på vej, så banker sommeren snart på. Og sommeren betyder varmer vejr, bare tæer i græsset, grønne knæer, tynder tøj og flotte sandaler. Helt specielt er når børn er blevet så store at de skal til at have sine første sandaler. Og mulighederne for sandaler til børn, findes der mange af. Du kan få sandaler til børn i næsten... Læs mere »

Phil and Teds vogn til dit barn

Du kan købe mange forskellige slags vogne og barne vogne og klap vogne til dine børn – både i butikkerne og i webshops som du kan finde på nettet online ved at søge efter de produkter du har brug for. Der findes blandt andet nogle vogne som hedder Phil and Teds og nogle der hedder Mountain Buggy og Mutsy samt Emmaljunga. Derfor kan det være lidt svært at finde rundt i hvad der ... Læs mere »

Engel uld er to rare ord

Hvis man ser på de to ord hver for sig så betyder det at man kan se engle ofte afpræget som børn, som flyver rundt og spiller på en lang basun eller harpe og optræder overleveret i afvigende afarter af julepynt. Uld er hår fra overfrakken på forskellige dyr, som oftest får. Uld er en tekstilråvare, som spindes til garn eller tråd og til fremstilling af filt. Da uldfiberen er ... Læs mere »

Smallstuff sommerhat til dine små børn

Nu er det sommer og selvom vejret er rigtig godt uden for det meste af tiden, så skal man ikke undervurdere solens stråler og slet ikke når det handler om sine små børn, som skal beskyttes så meget som det er muligt. Små børn har en meget følsom hud og en tynd hud og man skal sørge for, at de ikke bliver solskoldet og forbrændt på deres lille hoved. Derfor kan en smallstuff som... Læs mere »

Send en gave til en du holder af

Det kan være svært for nogle mennesker at huske alle fødselsdage, bryllups dage, runde fødselsdage og så videre igennem et helt år, men der kan en kalender hjælpe dig til at huske alle fødselsdage, så du får husket at send en gave til den du holder af, når det er den tid på året. Man kan – hvis man ikke er så meget til at gå rundt nede i butikkerne nede i byen – så kan man købe... Læs mere »

Ammepuder er meget brugt blandt mødre

De fleste mødre kender det sikkert og formentlig godt. Man sidder med sit nyfødte barn i armene måske endda en hel formiddag og din amning er det samme og det samme igen og igen. Man er godt og grundigt øm i begge sine skuldre, fordi man ikke rigtig har noget at støtte til sine arme. En god støtte ville være noget nær det optimale, for at man ikke får ondt i skuldre eller ryg p... Læs mere »

Phil & Teds er gode klapvogne

Du kan købe mange forskellige slags vogne og barne vogne og klap vogne til dine børn – både i butikkerne og i webshops som du kan finde på nettet online ved at søge efter de produkter du har brug for. Der findes blandt andet nogle vogne som hedder Phil & Teds og nogle der hedder Mountain Buggy og Mutsy samt Emmaljunga. Derfor kan det være lidt svært at finde rundt i hvad der er... Læs mere »

CeLaVi er ikke kun overtøj

Når man tænker børnetøjsmærker, tænker man også ofte, at de har specialiseret sig inden for bestemte beklædningsdele. Her kan bl.a. nævnes Ticket To Heaven, som kun sælger overtøj, eller Joha, som er specialiseret inden for uld tøj og undertøj. Når man hører on mærket CeLaVi, så tænker man straks overtøj, men de producerer og sælger ikke blot overtøj, men også undertøj og nattø... Læs mere »

Xl piger skal også se smarte ud i tøjet

Overalt ser vi slanke piger i reklamer for børnetøj. Det er som om overvægtige piger bliver lidt glemt. Det er en rigtig trist tendens, da nogle piger ikke kan gøre for deres overvægt. En reklame for tøj til xl piger ville være en anderledes og opsigtsvækkende reklame, som viser, at de også kan se smarte ud. Der findes rigtig mange specialbutikker fysisk som online, der specifi... Læs mere »

Børnetøj størrelser er fra 2 år og opefter

De første to år af dit barns liv, vil mange betegne ham/hende som en baby. Derefter bliver man barn. Et barn skal selvfølgelig ikke gå med babytøj og er forhåbentlig også vokset så meget, at børnetøj størrelser er 92 eller opefter. Det ses ofte, at et barn på 2 år bruger en str. 92. Børn bliver betegnet som børn ca. frem til konfirmationsalderen, så træder de ind i de voksnes r... Læs mere »

Xl pigetøj til børn kan købes nemt og hurtigt på nettet

Har du en pige eller en dreng som ikke er af almindelig bygning. Men måske en lidt overvægtig så kender du sikkert til kampen når der skal indkøbes nyt tøj i almindelige tøj butikker. Det er ikke sjov at se nederlaget i dit barns øjne når der igen er tøj de ikke kan passe eller ikke sidder ret godt. Heldigvis kan du i dag nemt og smertefrit finde tøj i de rigtige størrelser som... Læs mere »

Little pieces er et populært mærke

Når du leder efter nyt tøj til dine børn kan det være en god idé, at være i stand til at kende forskel på de mange forskellige mærker man kan købe indenfor børnetøj. Little pieces er blevet et meget populært tøj mærke i Danmark på det seneste og man kan også finde et stort udvalg af børnetøj netop i det mærke. Tøj mærket produceres af en af Danmarks største og mest omfattende... Læs mere »

Trick løbehjul når du vil afprøve grænser

Hvis du er til fart og spænding og at adrenalinen pumper lidt kan det være, at dit barn kunne tænke sig at prøve at køre på et trick løbehjul, som er et specielt designet løbehjul som kan bruges af børn til at udføre special tricks. De specielle løbehjul kan fås i mange forskellige varianter og størrelser, så de kan tilpasses til dit barns højde og størrelse. Et trick løbehju... Læs mere »

Regntøj til Børn fra bla. CeLaVi, Ticket To Heaven, Reima og Mikk-Line

Indenfor funktionstøj til børn og specielt regntøj til børn er mærker som T2H, CeLaVi Mikk-Line og Reima domminerende. Mærkerne er alle danske undtagen Reima som kommer fra Finland Der findes et helt enormt udvalg af børnetøj på markedet, for de mange producenter er udmærket klar over at børn er en sand guldgrube. Børn vokser nemlig kontinuerligt og i nogle ganske voldsomme ... Læs mere »

Celavi er lækker kvalitets udendørstøj til din dreng

Har du en aktiv lille gut der elsker at lege og boltre sig ude i den friske luft. Så dur det ikke med den forkerte påklædning. Derfor er det vigtigt at der købes noget udendørs tøj der er lavet til at være en aktiv dreng i. Celavi er lækker kvalitets udendørstøj til drenge. Der er i denne tøjserie lagt stor vægt på bevægelighed og fleksibilitet, hvilket er meget vigtigt hvis di... Læs mere »

Fixoni Babytøj og Jeans

Fixoni kører en serie de kalder ”mini” som er babytøj for babyer op til 2-års alderen. Specielt indenfor jeans til børn har Fixoni mange års erfaring, og det kan man virkelig se, i kvaliteten af deres tøj. Således er deres babytøj lavet, så babyen har mulighed for at bevæge sig frit, med stor frihed til at lege. Det er vigtigt at børn ikke bliver forhindret i deres leg og det ... Læs mere »

Ticket To Heaven - Dansk kvalitet i smarte farver

Dansk funktionstøj når man forlanger en god kvalitet. Både i selve funktionen og i designet er Ticket To Heaven et absolut godt produkt. Firmaet er klart specialister i overtøjet, og her ikke mindst i skitøj og flyverdragter. Også kraftige vinterjakker er super lækre og med rigtig funtionel brug. Alle Ticket To Heaven flyverdragterne er med vandsøjletryk på minimum 8000 og enke... Læs mere »

Koin er et innovativt dansk mærke med et stilet snit

Det danske børnetøjsmærke Koin har specialiseret sig i at designe og producere jeans til børn med et voksent look. Det meste børnetøj er oftest med søde figurer, mønstre osv. for at understrege at det netop er et barn. Ønsker man et mere voksent look kan man med mærket Koin få noget virkelig lækkert børnetøj, som uden at se forkert ud udstråler et mere modent og voksent look, d... Læs mere »

Angulus børnesko er lækre sko med god pasform og skønt design

Der er ikke noget som et par små barnefødder der stormer rundt, det skulle da lige være et par barnefødder der stormer rundt i et par angulus børnesko. Angulus har fundet charmen i børnesko, de laver nye designs i nye farver hvert år, og hvert år føler jeg trang til at stille endnu et par i garderoben hos mine børn. Skoenen er lavet i kvalitets læder, og alle detaljer er lavet ... Læs mere »