Ticket To Heaven - Dansk kvalitet i smarte farver

Dansk funktionstøj når man forlanger en god kvalitet. Både i selve funktionen og i designet er Ticket To Heaven et absolut godt produkt. Firmaet er klart specialister i overtøjet, og her ikke mindst i skitøj og flyverdragter. Også kraftige vinterjakker er super lækre og med rigtig funtionel brug. Alle Ticket To Heaven flyverdragterne er med vandsøjletryk på minimum 8000 og enkelte også over 10.000. Alle modeller er udført i åndbar materiale.

Med ordet vandsøjletryk måles vandtætheden. Og der er altid mulighed for vand at trække igennem, når altså trykket bliver højt nok. I princippet svarer 8000 milimeter vandsøjletryk til at man placerer et rør på 8 meter oven på flyverdragten, og den kan fyldes med vand uden at vandet trænger igennem. Intet materialer er altså 100% vandtætte i princippet.

Køber man en Ticket To Heaven flyverdragt er man alt¨å sikker på at man har minimum 8000mm vandsøjletryk + at alle modeller er 100% åndbare. Hvert år testet de fleste modeller fra Ticket To Heaven, og de seneste reultater har været fremragende, så man kan stole på et ordentlig produkt når man køber T2H.