Madrasser efter mål kan være en fordel i mange tilfælde

Der er et større og større antal af kunder der efterspørger, at kunne få en brugerdefineret størrelse på deres madrasser. Det kan for nogle lyde mærkeligt, men madrasser har faktisk forskellige størrelser i forskellige dele af verden. For eksempel, en australsk queen size seng anderledes i dimensioner til en Singapore queen size seng, som er anderledes igen til en amerikansk qu... Læs mere »

En boxmadras er en billig og hurtig måde at få en seng på

Valg af seng er nok en af de sværeste når der skal købes møbler til boligen, da det betegnes som det vigtigste møbel i huset. Det er blandt andet fordi, at vi har vores seng i mange år og vi bruger en stor del af vores tid i sengen og den tid vi opholder os i sengen, er vigtig at den er god, for det er her vi lader op til næste dag, så vi kan være friske og udhvilede når vi stå... Læs mere »

Kvalitets sengetøj er med til at give en god nattesøvn

Når der skal vælges nyt sengetøj, så kan det være svært lige at finde det helt rigtige. Der er nogle faktorer der spiller ind – først og fremmest skal det være behageligt at ligge i når man skal sove, så er det er også vigtigt at det er noget man gider at kigge på, når det ligger på sengen. Og det kan godt være lidt af en jungle af finde rundt i for der findes mange forskellige... Læs mere »

Fyringsolie fyr er en af mange mulige varmekilde løsninger

I dag findes der flere forskellige løsninger på hvordan du kan opvarme dit hus. Der er for eksempel fjernvarme, naturgas, jordvarme, varmepumpe, træpillefyr og oliefyr. Men hvilken løsning skal man så vælge, hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige. Og man skal også lige huske at nogle steder er det ikke valgfrit, der skal man for eksempel være tilkoblet fjernvarme anl... Læs mere »

En køje seng er perfekt for børnene hvis de gerne vil bygge en hule

Når børn leger vil de ofte gerne bygge huler, og det hænger sammen med at børn godt kan lide at skabe hyggelige kroge hvor de kan gemme sig lidt og lege uden at de voksne hele tiden kan gå og observere på dem. Så hvis du tænker på hvorfor hele husets inventar ofte bliver vendt rundt og indpakket i diverse tæpper, så der kan blive dannet en hule, så er det blot et forsøg på at s... Læs mere »

Juniordyne til når den nuværende dyne er blevet lidt for lille

Du har måske har tingene til babyen købt i god tid inden fødslen, og du havde derfor mulighed for at udvælge alt udstyr nøje. Når de så begynder at vokse ud af tingene, kan det blive lidt mere hektisk at få købt næste omgang udstyr. Leder du efter dyner og puder til den lille, kan det være en fordel at lede på nettet. Det er nemlig Ikke alle sengetøjsbutikker, der har særlig ma... Læs mere »

Hæve sænke borde gør det let at variere arbejdsstillingen

Menneskets krop er ikke bygget til at sidde stille foran en computer 8 timer om dagen. Derfor får mange i en kontorstilling problemer med især lænd, ryg og nakke efter mange timer på en kontorstol. Disse smerter og skader kan forebygges ved at variere arbejdsstillingen i løbet af dagen. Med et hæve sænkebord kan du arbejde både mens du står op og mens du sidder ned. De fleste... Læs mere »

Luksus sommerhus med welness, spa og pool på vestkysten

Når man virkelig skal slappe af er wellness med spa, pool og sauna noget af det bedste afslapning for sjæl og krop. Der er masser af flotte welness hoteller rund omkring i landet men det er meget sjældent har et sommerhus Alle muligheder indenfor wellnes. Dette lækre luksus sommerhus har alt hvad hjertet begærer. Huset har fitness med løbebånd, crosstrainer, og kondi cykler. Al... Læs mere »

Facadepuds fra Jysk Facade A/S er en økonomisk fordel

Når man man vil renovere sit hus er det en rigtig god ide at tænke energibesparelser. Prisen på varme går kun en vej og det er opaf. Både vinduer, tag og ikke mindst facade er afgørende for hvor meget varme der slipper ud af huset. En facadeisolering løsning fra Jysk Facade giver en stor energibesparelse. Man kan som tommelfingeregel regne med at man sparer ca. 100Kilowatt per ... Læs mere »

Flyttekasser er ikke til at komme uden om når du skal flytte til ny bolig eller et nyt kontor

Alle har vel prøvet det at flytte. Man kan flytte på mange måder, det kan både være at flytte til et andet kontor på arbejdspladsen, måske flytte til en helt ny arbejdsplads, eller at flytte fra ét hjem til et andet. Oftest vil den første oplevelse folk har haft med at flytte enten været, hvis forældrene har besluttet at flytte mens du var barn, eller når du flytter hjemmefra s... Læs mere »

Luksus håndklæder er perfekte efter badet på en kold vinterdag

Der findes ikke noget bedre end et langt varmt bad efter et par timer ude i det kolde vinter vejr. Hvis ungerne har været ude at lege og er blevet rigtig godt kolde så gør et varmt bad underværker. Noget der i denne forbindelse ikke må mangle når badet når sin ende er lækre luksus håndklæder. Store lækre badehåndklæder man rigtig kan pakke sig ind i er noget så hyggeligt. Hvi... Læs mere »

Cykler man til arbejde

Det hele startede med den landskendte kampagne – Vi cykler til arbejde. Jeg kan huske at dengang vores firma tilmeldte sig, der synes jeg det var en meget underlig kampagne, og jeg kunne da slet ikke se nogen grund til at vi skulle deltage i sådan noget. Jeg besluttede mig dog alligevel til, at jeg ville deltage, og der gik da heller ikke mange dage, før jeg rigtig godt kunne l... Læs mere »

Flyttekasser er uundværlige når man skal flytte fra A til B

Du kender til mareridtet hvor hele dit liv, dit hjem skal pakkes ned. Det er ved at være oppe over og nu kan den ikke trækkes længere. Du skal have alle dine talerkener, glas, møbler, tøj og meget mere pakket ned. Du er den heldige vinder af en flytning. Pakke ned for at pakke ud, der findes næsten ikke noget være end denne kedsommelige proces. Mange tusinde dansker flytter hve... Læs mere »

Epp i emballagen

Flamingo har mange rigtig gode egenskaber, og derfor bliver de brugt daglig indenfor nogle fag. Det er dog ikke alle der ved hvad epp og Eps betyder, men det er en helt særlig type af flamingo, der bliver anvendt bredt rundt omkring. Den type der er mest anvendt af de to, er den der hedder eps, for det er hvad man normalvis kalder for flamingo. Hvis du har en virksomhed, hv... Læs mere »

Sprogundervisning Aarhus er en mulighed

Det kan være en rigtig, rigtig god idé at kunne tale mange forskellige sprog når man skal ud i den store verden og ud til det store udland. Mange taler både engelsk og mange taler også spansk og der er naturligvis også rigtig mange, der taler det kinesiske sprog. Hvis du bor i den østlige del af Jylland eller i Midtjylland, kan du vælge at tage på et af de mange sprogundervisn... Læs mere »

Arkitekttegnet villa er efterhånden blevet populært

Hvis du er bosiddende i en mindre lejlighed i byen og hvis du har boet der i et godt stykke tid efterhånden, så er du måske interesseret i at kigge dig om efter et hus i forstæderne. Måske du bor med din kæreste og måske har I også dyr eller et eller flere børn. Hvis I har boet der en del år efter hånden, så er det måske ved at være på tide, at I skal kigge efter et domicil lid... Læs mere »

Arkitekttegnede typehuse med fast byggeprincipper

Køb af hus kan være en dyr fornøjelse, som man låner til i mange år. Det helt store spørgsmål er altid, om man skal investere i et nyt eller gammelt hus. Et gammelt hus har sin charme og man kan sætte sit eget præg ved at bygge om. Ulempen er at det kan blive en dyr fornøjelse, da ombygning er dyr, og ofte kommer der uforudsete problemer, såsom fugt eller skimmelsvamp. Nye huse... Læs mere »

Greengate kopper er kommet for at blive

Står du og er på udkig efter noget nyt materiale til dit nye fantastiske og flotte køkken – og måske nogle nye fine bestik og andet godt som du kan bruge når du spiser og drikker ved morgen bordet eller aften bordet – så kan det være, du skal kigge dig om efter nogle rigtig gode greengate kopper som du kan finde på nettet online ved at søge på Google eller på en anden søge mask... Læs mere »

Boksmadrasser for at ligge godt

Det kan godt være et svært valg at skulle vælge den helt rigtige madras til sin nye seng for at man skal kunne ligge bedst muligt om natten og så man kan få sin skønheds søvn hver evig eneste nat. Så er man nemlig bedre udhvilet om morgenen og klar til dagens strabadser hvis man har sovet godt. Nogle gode boksmadrasser skal man ikke kimse af for det kan være forskellen på en go... Læs mere »

Koziol produkter er prisvindende og produceret i Tyskland

Når man udsøger sig nye produkter til sit hjem, er der stort udvalg på markedet. En god ide er, at vælge produkter der er 100 % miljøvenlige. Dvs. produktionen af produkterne er mere miljøvenlig, da man ikke bruger så meget energi på dem. Koziol er et tysk mærke, som producerer deres produkter i Tyskland. De går meget op i så lav CO2 udslip som muligt. Det termoplast de bruger ... Læs mere »