Hæve sænke borde kan øge helbredsfølelsen og produktiviteten

Når man skal vælge skrivebord til kontoret, kan det være en god ide at læse denne artikel først, for at få tips til hvilke 7 fordele der er ved et hæve sænke skrivebord. Det er ikke nogen hemmelighed længere, at når man sidder for meget, er det alvorligt dårligt for dit helbred. Det er der gentagne undersøgelser der viser og på trods af det, er der alligevel rigtig mange der s... Læs mere »

Elevationssenge indebærer så mange fordele for din nattesøvn

Det er ikke længere kun forbeholdt patienter på hospitaler, at ligge i elevationssenge, de har nemlig gennem adskillige år efterhånden taget verden med storm. Folk i alle aldersgrupper, fortæller at de sover bedre, føle sig bedre tilpas og nyder rent faktisk at ligge i sengen. Fordi den giver mulighed or, at de kan læse, sove, arbejde og se fjernsyn mens de sidder/ligger komfor... Læs mere »

Kontormøbler er ikke bare et møbel i dag, de kræver overvejelser

At vælge de helt rigtige kontormøbler til dit kontor, kan undertiden være en vanskelig beslutning at træffe. Med det meget store udvalg der er tilgængeligt nu til dags, fra et stort sortiment af møbel leverandører, er der pludselig mange valgmuligheder både når der tales design og pris. Mange leverandører arbejder med et bredt udvalg, fra såvel små som store kontor møbel produc... Læs mere »

En boksmadras kan holde i adskillige år ved rigtig brug

Du tilbringer en tredjedel af dit liv i sengen. Så her er en artikel, der hjælper dig til hvordan du sikrer dig, at du vælger den bedste model for dig. Udskiftning af din boksmadras kan være en udmattende opgave. Ikke alene er der hundredvis af modeller at vælge imellem, men en stor del af, hvad der gør en god, er meget individuelt. En persons luksus er en anden persons rygs... Læs mere »

En køje seng er både besparende på pladsen og på pengepungen

Af alle de muligheder der findes, når man ser på en seng til børnene, er der en kategori, der skiller sig mest ud, det store brede udvalg af køje senge. Den er for rigtig mange familier helt uundgåelig, børn elsker tanken om en at have en køje seng. Hvis du har et barn, der kan lide selskab med vennerne og de også helst skal sove natten over, så bliver det det eneste, de vil ta... Læs mere »

Kontormøbler skal købes se de giver den rigtige signalværdi

At vælge de rigtige møbler til kontoret, er lige så vigtigt som at vælge den rigtige type af kontor. Det handler ikke kun om, at det skal bidrage til velvære, men også at det påvirker produktiviteten på kontoret og motiverer medarbejderne til at arbejde og føle sig tilpas. Derfor er her 6 ting du skal overveje, inden du begiver dig ud i junglen af kontormøbler. Enhver finans... Læs mere »

Gode topmadrasser skal helst være at memory skum eller latex

Når der skal købes ny seng, er det vigtigt at man vælger en madras der opfylder de behov som man individuelt har. Det er ikke alle der har glæde af den samme, så det er vigtigt at du tager højde for de behov du har. Men det kan også være en god ide at investere i gode topmadrasser, men hvorfor er det at det er blevet så populært at have sådan en øverst? Men den første grund er... Læs mere »

Elevationssenge giver dig en meget fleksibel liggekomfort

Hvis du gerne vil have en seng der giver den en god støtte, så du kan variere din sovestil, så kan du med fordel vælge en seng der kan eleverer for på den måde at kunne hæve og sænke hoved og fødder alt efter behov. Det er langt mere effektivt end brugen af puder, de har en tendens til at vælte rundt hele tiden. Mange tror at elevationssenge er meget dyre at få fingrene i og ... Læs mere »

Et arkitekttegnet hus kontra et håndværkertilbud

Bor dig og kæresten i en lille lejlighed og har i planer om at familien skal forøges i den nærmeste fremtid, så er det måske ved at være tid til at overveje at skifte lejligheden ud med et hus. Og det kan være en god ide at gøre det inden man står med den lille, for tiden og overskuddet bliver ikke nødvendigvis større den første tid, hvor den lille tager det af Jeres både dag o... Læs mere »

Hæve sænke borde kan modvirke, at du får dårlig ryg

Det er vigtigt at du passer godt på din krop, det er den der skal bære dig gennem livet. Hvis ikke din krop er i form og bliver behandlet ordentligt, så vil du opleve at dit helbred og dit humør vil være dalende. Og derfor er det vigtigt at hvis du har et stille siddende arbejde, at du har de rigtige arbejdsforhold for ikke at lide større last på din ryg end højst nødvendigt. ... Læs mere »

En skummadras er i dag et rigtigt godt valg til madras

Når der skal vælges ny madras til sengen er der flere forskellige muligheder at vælge imellem og for at få den helt rigtige, skal du ud og afprøve dem. Du skal ud og prøve at ligge på forskellige typer, men du skal også afgøre hvilket behov den skal kunne dække. Der findes springmadrasser, box madrasser og skummadrasser for blot at nævne nogle stykker. Og mange tænker når de h... Læs mere »

Søg typehuse Jylland og få et stort udvalg

Hvis I går med en drøm om at bygge et nyt hus, så er der et par overvejelser der skal tages inden i går i gang. Det første er hvor kunne i tænke Jer at bo og hvor meget må en grund koste. Det afhænger ofte af hvor tæt på byen grundene ligger hvor høj prisen er for den enkelte grund. Det næste i skal beslutte er, om i selv vil være med til at tegne hvordan grundplanen skal se ... Læs mere »

Reoler skal gerne være fleksible og personlige i dag

Førhen når man indrettede hjemmet var det med store klodsede møbler, og rigtig mange af dem. Det var som om det helst ikke måtte være en ledig plads på væggen. Sådan er det ikke mere, nu et det en mere minimalistisk stil der føres. Møblerne er mindre og der er langt færre af dem og så er man begyndt at stille dem ude midt i rummet i stedet for at stille dem op ad væggen som tra... Læs mere »

Scherning smykker er et fedt miks af feminint og råt i et

Rigtig mage kvinder går med smykker og flere i dag gør end tidligere. Eller det er ikke helt korrekt for kvinder har altid båret smykker, men mange havde kun enkelte smykker som de altid bar såsom vielsesring, kæden fra oldemor og lignende. Vi har i dag fået et andet forhold til smykker. Det skal ikke nødvendigvis være de dyreste guld øreringe man køber, for så får man kun et p... Læs mere »

Dobbeltdyner, enten så elsker man dem eller hader dem

Når der skal investeres i ny dyne er der et par ting du lige skal overveje først. Hvilket behov skal din dyne dække, er du en varm person eller en frossen pind og skal du have din egen eller skal det være en dele dyne med den bedre halvdel. Der findes nemlig flere forskellige typer dyner, en helårsdyne, en sommersyne og en vinterdyne. Samtidig kan du købe de traditionelle enkel... Læs mere »

Møbler kan med fordel købes så de vokser med børnene

Når du får et lille nyt medlem i familien, er der visse ting der skal investeres i blandt andet seng, puslebord og et reol system til alt legetøjet. Og mens de er helt små tænker man ikke umiddelbart over, hvad man skal vælge og hvor vigtigt det er for økonomien at tænke på den lange bane. For der er faktisk mulighed for at investere i en seng som kan vokse med barnet, det star... Læs mere »

Arkitekttegnede huse stråler af familiens personlige præg

I dag er der mange der lever en livsstil hvor det hele skal være perfekt og jo større jo bedre. Og det gælder hvad enten vi taler arbejdstitel, bil, hus og så videre. Så rundt omkring i de nye kvarterer holder en og endda måske to store biler i den store dobbelte garage, som hører til de store arkitekttegnede huse. Og når det så er sagt, så er det nogle store huse der bliver by... Læs mere »

Hæve sænke borde har nu også fundet deres vej til institutionerne

Når vi taler om at vores arbejdsplads skal være fleksibel, så vi har mulighed for at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen og at det er vigtigt at vi kan tilpasse vores borde og stole efter vores individuelle behov, så tænker man oftest på folk der sidder på et kontor. Men der er også andre jobs hvor der er vigtigt med hæve sænke borde, så man opnår den bedste arbejdsstilling... Læs mere »

O clock er for dig der vil elske at have et nyt design hver dag

Mode og design er hotte emner for tiden, hvor der er stort fokus på hvordan tøj og accessoires skal se ud. Mange ønsker at prisen skal være i et niveau hvor der skal være plads til flere af samme slags. Så man både kan have flere ure, smykker og tasker at vælge imellem. Hvis man gerne vil have mulighed for at skifte sit ur ud efter farven på dagens outfit, så er et O clock et r... Læs mere »

Hos Furnbyox får du brugervenlig kontorindretning til en skarp pris

Er du ved at bygge nyt kontor til virksomheden, eller er du bare ved at omorganisere eksisterende lokaler, så har du brug for kontormøbler. Blandt det nødvendige er både hæve sænke borde, kontorstole samt eventuelt afskærmning i mellem bordene. Fyrnbyox er markedsledende inden for kontorindretning til skarpe priser. Virksomheden specialiserer sig i brugervenlige systemer og m... Læs mere »