Elevationssenge indebærer så mange fordele for din nattesøvn

Det er ikke længere kun forbeholdt patienter på hospitaler, at ligge i elevationssenge, de har nemlig gennem adskillige år efterhånden taget verden med storm. Folk i alle aldersgrupper, fortæller at de sover bedre, føle sig bedre tilpas og nyder rent faktisk at ligge i sengen. Fordi den giver mulighed or, at de kan læse, sove, arbejde og se fjernsyn mens de sidder/ligger komfortabelt.
Samtidig med det og det virker næsten for godt til at være sandt, så kan sengen også være med til, at lindre store medicinske problemer som dårlig cirkulation, gigt og diabetes. Så velkommen til den store verden af ​​justerbare senge.

Denne artikel vil diskutere de medicinske fordele ved elevationssenge, samt de livsstilsfordele der også er. Samtidig vil den også komme ind på, hvad man skal tænke på, når man skal købe en elevationsseng.

De medicinske fordele
Der er god grund til, at justerbare senge også er den type der oftest benyttes på hospitalerne. Enkle ændringer i måden du sover på, kan have en dyb indvirkning på dit helbred. Justerbare senge giver dig mulighed for, at få en mere afslappet søvn og med den korrekte indstilling af sengen, kan den være med til, at lindre mange smerter og medicinske problemer så som Lændesmerter. Ved hjælp af små justering af sengen, enten op eller ned omfordeles trykket på din krop, hvilket kan hjælpe med at lindre smerter i ryggen. Derudover kan du faktisk også strække ryggen i sengen, ved at placere den oprejst og langsomt sænke den ned.
En anden ting der kan afhjælpes ved at investere i en elevationsseng er halsbrand og syre reflux. Ved at hæve hovedenden mens du sover, kan du hjælpe til med at holde syren nede i maven, hvorimod det ellers nemt kan trække op i spiserøret og forårsage halsbrand.
Diabetes kan også lindres ved hjælp af en justerbar seng, det kan ikke kureres men afhjælpes. Du vil kunne opleve en lettelse fra nogle af bivirkningerne ved denne sygdom. For eksempel kan diabetes forårsage dårlig cirkulation, især i benene, samt kan benene hæve op under søvn og dette kan lindres ved at hæve fodenden lidt.

Livsstil fordelene ved elevationssenge
En af de største gener ved at sove to sammen er snorken, men det kan reduceres eller sågar fjernes, ved at sove i en seng med justerbare muligheder. Din sovende partner vil takke dig. Hvis du hæver sengens hoved syv grader, kan du eliminere snorken ved at understøtte rygsøjlen og åndedrætssystemet.
Læs, spis og se fjernsyn i sengen har altid været dømt til at mislykkes, for den store stak puder bag ryggen er en kortsigtet løsning, der hele tiden glider ned og falder sammen. En justerbar seng giver dig mulighed for at sidde oprejst og tilbyder mere spinal støtte og komfort end puderne gør.
Par Comfort er uundværligt, når du tales om elevationssenge. Du vil gerne blive oppe og afslutte et par kapitler mere af den spændende roman du er i gang med. Din sovende partner har et tidligt møde og har brug for at få noget søvn. Har man ikke par comfort, skal begge parter ligge ens, men vælger man derimod denne egenskab, giver det dig mulighed for, at I begge indstille hver Jeres side uafhængigt af den anden. 

Hvad der er værd at være opmærksom på, inden man vælger model.
En justerbar seng er en investering, der kan ændre dit liv. Når du sover bedre, føler du dig bedre tilpas og performer bedre. Der er kun et par enkelte ting at huske på, når du forbereder dig på at opgradere til en Justerbar seng.

Først vælger du din madras
En elevationsseng fås med en lang række af forskellige madrasser, herunder hukommelseskum, latex og endda nogle traditionelle fjedre madrasser. Sørg for at finde den madras, der passer bedst til din kropstype og sove stil, før du vælger en justerbar seng.

Det næste step er at teste sengen
Det er vigtigt, at teste den justerbare seng inden du køber. Hver model tilbyder forskellige muligheder for justerbarhed. Tal med en sælger, for at finde den rigtige der passer til dine behov. Du vil også gerne sikre dig, at basen ikke kommer med rystende bevægelser eller forstyrrende lyde når du vender dig i sengen.

Det kan nogle gange betale sig at give lidt ekstra
Jo flere stjerne et produkt har, desto større er sandsynligheden for, at det også er af god kvalitet.
Gør dig umage med at undersøge markedet og de forskellige brands, så du sikrer dig at den opfylder alle krav. Det er vigtigt, at den er udført i gode materialer, så den kan klare belastningen af mange timers søvn og justeringer.

Sidst men ikke mindst, sørg for at du forstår produktgarantien, før du køber en elevationsseng. Garantien skal være omfattende og tilbyde teknisk support i mindst et år. Antag ikke, at garantien dækker alt, så sikker dig hvilke dele der er inkluderet i garantien. Elevationssenge har mange bevægelige dele - de er måske ikke alle omfattet af garantien. Bed din sælger om at præcisere det for dig, hvis du er det mindste i tvivl.

Med disse 4 små fif skrevet bag øret, kan du roligt begive dig ud på jagt efter en ny seng med justerbar bund.
Og glæd dig til alle fordelene ved en elevationsseng kontra en almindelig stationær seng.