Elevationssenge giver dig en meget fleksibel liggekomfort

Hvis du gerne vil have en seng der giver den en god støtte, så du kan variere din sovestil, så kan du med fordel vælge en seng der kan eleverer for på den måde at kunne hæve og sænke hoved og fødder alt efter behov. Det er langt mere effektivt end brugen af puder, de har en tendens til at vælte rundt hele tiden.
Mange tror at elevationssenge er meget dyre at få fingrene i og det kan de også godt være, men der findes også billigere modeller der kan opfylde de mest basale krav til den. Den kan fås for ca. 5000 kr. det der gør forskellen i forhold til prisen er hvilken motor der er brugt, hvor god kvalitet madrassen har og selvfølgelig hvilken størrelse seng du har behov for.
Man da købet af en ny seng er en større beslutning er det også vigtigt at du undersøger markedet grundigt inden du vælger hvilken seng du skal have. Så det vil være en god ide, at tage hen til en butik, hvor du kan få en grundig og kompetent rådgivning, så du tager en beslutning på et bedst muligt grundlag.
Her vil der komme et par gode råd til overvejelser du med fordel kan tage stilling til, hvis du foretrækker at undersøge markedet inden du begiver dig ud i butikken.
Det første du skal tænke på er at vælge den rigtige størrelse til dine elevationssenge. Det er vigtigt og samtidig også dejligt at have god plads i sin seng, så man har mulighed for at bevæge sig frit når man sover. Men først og fremmest er du selvfølgelig nødt til at tænke på de fysiske rammer i soveværelset og vælge en seng ud fra det.
Skal man sove to i senge, er det vigtigt at man vælge en model med dobbelt elevationsmodul, så de kan hæves og sænkes individuelt, da det jo ikke altid er ens hvordan man har lyst til at ligge.
Selvom den skal være delt i to kan den stadig fås i str. 160 cm., så selvom soveværelset ikke er så stort kan det stadig lade sig gøre. Er en af Jer rigtig høj, kan I med fordel vælge en model der er210 i længden, det giver lidt mere plads.
Det næste du skal være opmærksom på når du vælger elevationssenge er hvilken madras du vælger. Det afhænger meget af din vægt hvilken hårdhed du skal vælge vejer du under75 kg, så er det en medium og er det over 95 kg, skal du vælge en fast. Ligger du derimellem er det også en fast madras du skal have, men så er den en anden type fjedre end den ved over 95 kg.
En sidste ting du skal have i mente når du vælger dine elevationssenge er hvilken motor du skal have. To af de mest populære er Okin og Linak motorer og forskellen ligger blandt andet i at en Okin er fastmonteret til sengen via kabel, hvor en Linak har trådløs fjernbetjening. Det er to meget lydsvage motorer, hvilket er en fordel, hvis du har behov for at ændre indstillingen i løbet af natten, så du ikke forstyrrer din partner unødigt.
Så som artiklen viser, er der mange fordele ved at vælge en elevationsseng.