En køje seng er både besparende på pladsen og på pengepungen

Af alle de muligheder der findes, når man ser på en seng til børnene, er der en kategori, der skiller sig mest ud, det store brede udvalg af køje senge. Den er for rigtig mange familier helt uundgåelig, børn elsker tanken om en at have en køje seng. Hvis du har et barn, der kan lide selskab med vennerne og de også helst skal sove natten over, så bliver det det eneste, de vil tale om med vennerne i skolen når weekenden er omme. Hvis du har to eller flere børn, er køjesengen en fantastisk mulighed for, hvordan du kan holde dine omkostningerne nede når der skal købes nye senge.
  
Der er flere gode argumenter for hvorfor man skal vælge en køje seng kontra en almindelig seng og en klar vinder er, at det er udelukkende sjov for børnene.  
Ligesom vi nævnte tidligere det, at have venner over bliver pludselig en fornøjelse i stedet for et mareridt. Og hvis du har to børn, der kommer rigtig godt ud af det med hinanden, så kan denne type seng, være med til, at gøre dem alle til de bedste venner. Børn der leger sammen, er sociale sammen i en tidlig alder vil være mere tilbøjelige til at holde sammen, når de er gamle nok til at være ude på egen hånd, såsom i skole, til sport og længere henne i livet.
    
Har man ikke så meget plads eller så mange penge, så kan det at have et værelse til to børn gøre en stor forskel på budgettet. At købe et hus eller en lejlighed med et ekstra soveværelse, medfører i mange tilfælde også et ekstra badeværelse, som kan være med til at skubbe prisen væsentligt højere op.
Et større hus betyder også mere arbejde og højere vedligeholdelsesomkostninger, hvilket bringer os til vores næste emne.
Med et mere kompakt hjem, er driftsomkostningerne ligeledes og komprimeret og reduceret, For eksempel elektricitet, varme, vand m.m. Men også rengøring er gjort meget enklere.
Og i dette tilfælde vil en køje seng bidrage med mange fordele, som mange mennesker ikke tænke over. En af de vigtigste fordele er, at der kan spares en masse plads. Hvis du har flere børn eller bor sammen med andre familiemedlemmer, kan der være problemer med at der er plads til alle, så de alle kan få deres individuelle enkelt seng i værelset. Køjesenge giver mulighed for, at to personer kan sove i samme rum, men stadig kun optage pladsen som ved en almindelig enkeltmands seng.
Og når vi taler om omkostninger, så er det generelt billigere at købe køjesenge snarere end enkeltsenge. Det er primært fordi du ikke bliver nødt til at købe mange sengebunde, fordi køjer er lavet af stykker af træ eller metal. Du behøver heller ikke at købe gavle, da disse indgår i sengen. Nogle gange kan de endda konverteres til sofaer og andre møbler, hvilket betyder, at du vil spare penge på din husstands møbler også. Mange mener, at de har sparet penge ved, blot at ændre på deres senge udvalg i husstanden.

Og hvilket barn ville ikke elske at hænge med hovedet ud over siden af ​​sengen for at spille spil eller tale med deres bror, søster eller bedste ven? Køje senge er bogstaveligt er give dine børn mulighed for, at udforske en anden dimension af sjov ved at give dem lodret frihed. På få sekunder, kan deres køjer gå fra seng til fort til rumfartøjer og tilbage til seng.
  
Hvis du er blevet hooked på en køje seng til dine børn, er det bare i gang med at udforske det store udvalg der er, både med hensyn til antal senge, størrelser og ikke mindst udseende.