En kommode i soveværelset giver både bordplads og opbevaring

Op mod finanskrisen væltede danskerne sig i nye flotte køkkener, der skulle forny og give de aldrende parcelhuse et moderne pift. Efter finanskrisen blev vi mere tilbageholdende med pengene og investeringen i de nye moderne køkkener blev erstattet med en mere overskuelig investering i nye store garderobeskabe med skydelåger. De store skabes indtog gjorde også, at de mere hyggelige og mindre møbler blev forvist fra soveværelser og bryggers.
Nu er de lave reoler, hyggelige kommoder og andre små opbevaringsmøbler så småt på vej tilbage. Med deres mindre størrelse, kan de passe ind i ethvert hjem. De kan stilles ved siden af sofaen, under vinduet eller ved siden af sengen og fungere som fx natbord. I stuen eller på værelset kan toppen benyttes til stilleben eller andre genstande, der giver værelset dit personlige præg.
Gør lidt ekstra ud af din kommode og læg en anden farve plade på toppen. Lige nu er det meget moderne at benytte en plade af metal eller af marmor, hvis du kan skaffe det. Det ser smukt ud sammen med en buket blomster eller et hvidt smykkeskin eller bakke.
Vil du gøre din kommode endnu mere personlig, kan du tapetsere eller male en eller flere af skuffeforsiderne. Du kan også skifte standardgrebne ud med unikke greb lavet i glas eller porcelæn. Også det indvendige i skufferne kan du beklæde med hyldepapir eller maling. Det giver en fin lille overraskelseseffekt, når man åbner skufferne.