Kontormøbler er ikke bare et møbel i dag, de kræver overvejelser

At vælge de helt rigtige kontormøbler til dit kontor, kan undertiden være en vanskelig beslutning at træffe. Med det meget store udvalg der er tilgængeligt nu til dags, fra et stort sortiment af møbel leverandører, er der pludselig mange valgmuligheder både når der tales design og pris. Mange leverandører arbejder med et bredt udvalg, fra såvel små som store kontor møbel producenter. Det samme gør dig gældende med nationalitet, mange har både danske producenter, men henter samtidig også inspiration ude i verdenen, for at kunne tilbyde kunderne det bredeste udvalg. EN anden årsag er også, for at kunne tilbyde kontormøbler til den bedst mulige pris, for hvem vil ikke gerne spare penge, mens du køber møbler til din arbejdsplads der opfylder behovene for dine medarbejdere.

Rigtig mange møbelleverandører i dag, tilbyder en komplet planlægnings- og design service, hvor de udarbejder tegninger og planer i 3D, så du får de bedst mulige vilkår for at vælge de helt rigtige kontormøbler. Udover levering, tilbyder de også fuld dækket installation og fjernelse af emballage for at hjælpe med at sikre, at dit nye kontorinventar leveres og installeres så de opfylder dine krav og med minimum forstyrrelse af dine daglige aktiviteter og medarbejderens arbejde. Det vil sige med så kort en nedetid som overhovedet muligt. Det er en erfaring mange møbelleverandører har gjort sig gennem årene - det er bare en vigtig faktor, for at tage det rigtige valg af dine fremtidige møbler.

Et skrivebord er ikke bare et skrivebord i dag, det kommer i mange forklædninger afhængig af, hvilken møbelserie man falder for. Men ikke mindst afhængig af, hvilke behov og krav man har til bordene. Man kan få alt, lige fra et enkelt skrivebord til et dobbelt bord, hvor man sidder over for hinanden ved samme bord. Både når der tales om faste borde og kontorborde med hæve- sænke funktion. Kontor borde kommer også i alle mulige stilarter og farver og giver dig derfor, et stort udvalg af muligheder, der opfylder udseendet og fornemmelsen af netop ​​dit kontor. Som arbejdsgiver er det vigtigt at tænke på arbejdsmiljøet for dine medarbejdere, for det er af afgørende betydning for, at hjælpe med at få mest muligt ud af de ansatte. Dette gælder lige fra at have de rigtige kontormøbler, der passer til deres behov og jobkrav, til selve kontormiljøet i hele lokalet. Hvis arbejdspladsen er indrettet med den enkelte ansatte for øje, vil man opleve en langt mere effektiv medarbejder end ellers. Et godt alternativ er, at man overvejer at tænke på de nyeste ergonomiske hæve- sænke bords systemer, som kan indstilles i højden, da det giver mulighed for individualitet, arbejdsplads deling og bedre arbejdsstilling for de ansatte.

Et nyt issue der også har taget endnu et step op af stigen er hjemmearbejdspladser. Med den eksplosion på ​​internettet der er kommet, og de muligheder for fleksible arbejdstider det medfører, får flere og flere arbejdsgivere til, at tilbyde deres medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra. Der er dog ofte den udfordring, at mange medarbejdere har dog ikke de rigtige kontormøbler på hjemmekontoret, til at arbejde effektivt og endnu vigtigere komfortabelt. Og undersøgelser viser, lige som det er vigtigt på jobbet, er det klart nok ligeså vigtigt på hjemmekontoret, at det rigtige miljø skal være på plads, så produktiviteten vil være lige så effektivt som på jobbet. Hvis ikke, vil effektiviteten falde og eventuelle fordele ved mobilt arbejde/hjemmearbejdsdage vil gå tabt. Ikke alle har mulighed og plads til at indrette et fedt stort hjemmekontor, men et sted at starte, er ved at få de rigtige kontormøbler, så man sidder/står godt når man skal arbejde. Så kan man efterfølgende prøve, at gøre lidt udtrykket hvor man sidder.

Når alt det her med hæve- sænke borde, ergonomiske kontormøbler og omgivelserne er sagt, så er der intet af dette der udelukkende er nok, hvis man bruger mange timer på sin arbejdsstation hver dag. Men sammen med regelmæssig bevægelse og pauser, vil din produktivitet stige og du vil med tiden høste langsigtede sundhedsmæssige fordele.