Møbler til dagligstuen skal ikke bare være praktiske men også flotte og passe ind i stilen

Når det nye hus skal bygges, ruinen renoveres, eller bare den normale stue skal fornyes – ja, så kræver det indretning af stuer og værelser, og her skal der selvfølgelig en masse solide og praktiske møbler til.
De skal dog ikke bare være solide og praktiske. I disse tider, med god økonomisk velstand, bliver der brugt rigtig meget tid og rigtig mange penge på også at få vores hjem til at se pæne, anstændige og overskudsagtige ud. De fleste har en fastlagt stil, som de indretter efter, og netop den skandinaviske stil er vi verdenskendte for.
Den skandinaviske stil er tidsløs, og primært opbygget af hvide og sorte elementer, men den bliver også meget hurtig en smule klinisk. Det er dog super moderne at inddrage mindre ting og brugskunst i andre farver f.eks. bronze eller kobber, men også at slæbe naturen med ind til at bryde de hvid-sorte elementer. Det er efterhånden meget normalt at se en form for lysestage skåret ud af en gren eller lille træstub.
I dagens Danmark er det at vælge møbler altså ikke bare det samme, som det var engang. For år tilbage galt det om frem for alt om at møblerne var solide og praktiske. I dag er det altså i lige så høj grad et spørgsmål om identitet og design.