Reoler skal gerne være fleksible og personlige i dag

Førhen når man indrettede hjemmet var det med store klodsede møbler, og rigtig mange af dem. Det var som om det helst ikke måtte være en ledig plads på væggen. Sådan er det ikke mere, nu et det en mere minimalistisk stil der føres. Møblerne er mindre og der er langt færre af dem og så er man begyndt at stille dem ude midt i rummet i stedet for at stille dem op ad væggen som traditionen var førhen. Reoler var ofte væg til væg modellen, det vil sige den fyldte hele væggen og ofte i mørk træ, så det nemt kom til at se lidt dystert ud. Det var ofte en model med låger og skuffer overalt, så man kunne gemme alle tingene væk. I dag når vi skal vælge reoler, så er det en mindre og mere åben model der oftest vælges. Så hellere købe flere hvilket også giver en større fleksibilitet i forhold til hvordan for eksempel stuen skal indrettes. Det er også blevet meget moderne med rumdelere, de fås både i en med og uden bagbeklædning. De er meget anvendelige i for eksempel små rum, så kan de være med til, som navnet siger, at dele rummet op, samtidig med at den har en funktion som opbevaringsmøbel. Mange vælger for eksempel at dele børneværelset op med en model uden bagbeklædning, hvis børnene deler værelse. For så har børnene mulighed for at benytte reolen fra begge sider og samtidig kan de dele legetøjet for de har adgang til alle kasserne fra begge sider.
Stigereolen kender vi også fra ”gamle” dage der var det en lige op og ned reol, med hylder på. Vi har stadig en reol der kaldes en stige reol, men mange af dem man ser rundt omkring nu er et noget andet og mere smart design. De bruges meget som bogreol i små uden megen plads, så kan den lige stilles op af væggen, men den er samtidig nem at flytte med, hvis der skal rokeres lidt rundt på grund af gæster eller noget andet.
Et kendetegn for mange af de reoler vi har nu til dags er at de skal være personlige og fleksible. Det vil sige at de gerne skal være modul opdelt, så vi kan sammensætte dem sådan som det passer bedst ind hjemme i vores stue. Hvilket også hænger i god tråd med at de skal være fleksible både i funktionsmulighederne, men også med placeringen.
Så inden du vælger sine næste reoler, så find ud af hvilket behov de skal dække og hvilke modeller der bedst dækker Jeres behov.