Scherning smykker er et fedt miks af feminint og råt i et

Rigtig mage kvinder går med smykker og flere i dag gør end tidligere. Eller det er ikke helt korrekt for kvinder har altid båret smykker, men mange havde kun enkelte smykker som de altid bar såsom vielsesring, kæden fra oldemor og lignende. Vi har i dag fået et andet forhold til smykker. Det skal ikke nødvendigvis være de dyreste guld øreringe man køber, for så får man kun et par og har ikke længere muligheden for at skifte. For moden i dag er lidt at købe billigere smykker, men til gengæld har vi så smykker fra både pilgrim, Scherning og Enamel, der kan pifte ethvert sæt tøj op. Hvor man førhen ofte var ude at købe nyt tøj, hver gang man skulle i byen og længere kunne bruge det der hang hjemme i skabet, er vi begyndt i stedet at købe en ny halskæde, nye øreringe eller et armbånd, som lige gør det ekstra så man føler at man har fået et helt nyt sæt.
I og med det ikke længere skal være rent guld og sølv det hele er der også kommer meget mere farve på smykkerne. Tager vi for eksempel et brand som Scherning, så er det smarte feminine smykker i keramik med et flot grafisk udtryk og så er det håndmalet på. Det giver et enkelt og flot udtryk.
I dag er også tilladt at mikse forskellige stilarter og farver, det er ikke så konservativt mere, hvor man førhen købte et helt sæt der matchede fra ørestik til fingerring, er der mange der i dag køber en ørestik og en anden fingerring og sidst en helt tredje halskæde. Og førhen miksede man ikke de forskellige farver og materialer. Men det gør man gerne nu, så kæden er måske i oxyderet og dermed mørk, mens armbåndet er i sølv og det giver et sejt miks af det feminine, det rå og det enkelte på en og samme tid.
Og et af de brands der har stor succes med, at mikse disse stilarter er Scherning, det er lykkedes på den mest fantastiske måde at det er resulteret i de fedeste smykker, som er så populær at alle bare må eje dem.