Compressiekousen kunnen voorkomen dat je een dag na de training vermoeide benen hebt

Binnen het hardlopen is momenteel een nieuwe trend zichtbaar: namelijk de lange broek waarin bijna iedereen hardloopt. Je kunt je afvragen of dat de enige verandering is binnen de hardloopkleding. Compressiekousen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden en waar voorheen alleen gevorderde hardlopers met een broek aan liepen, lopen tegenwoordig mensen van alle niveaus in ee... Læs mere »

Kompressionsstrümpfe können müde Beine am Tage nach dem Training abhelfen

Wenn wir heute in Dänemark über Lauftraining sprechen, gibt es einen neuen Trend, der dazu gekommen ist, und das sind die langen Strümpfe, die fast alle Läufer tragen. Und man kann sich die Frage stellen, ob sie der neue Trend im Bereich Laufausrüstung sind. Kompressionsstrümpfe sind in den letzten Jahren sehr populär geworden und wo früher nur Elitesportler mit den Strümpfe... Læs mere »

Kompressionsstrumpor ökar blodcirkulationen i benen

Det är väldigt många som har löpning som favoritsport. Man kan träna när det passar och man är inte beroende av bestämda tider. Och precis som för så många andra sportgrenar kan man också lägga enorma summor på löparutrustning. En av de mycket stora trenderna inom löpning just nu är kompressionsstrumpor och man ser allt oftare att löpare har långa strumpor på, som når ända upp... Læs mere »

Opskriften på dit livs sommerhustur med vennerne i ren Luksus

Solen skinner. Græsset er grønt. Der lugter af grillkul og hygge. Sommeren er kommet til Danmark, og hvordan skal den spenderes i år? Mulighederne er mange. Interrail gennem Europa, backpackertur i Asien eller noget helt tredje – en sommerhustur med de gamle gutter fra Gymnasiet. Det er længe siden, I alle har været samlet, og hvad er mere oplagt end at holde en reunion i et lu... Læs mere »

Det gode mod det onde

Det er dem mod os. Vi er de gode, og de er de onde. Sådan tænker mange mennesker nok om sig selv. De tænker, at det, de tror på, er det rigtige. Men hvorfor har vi brug for at definere os selv i opposition til andre? Vi skaber en identitet i dette modsætningsforhold. Vi er dem, vi er, fordi vi ikke er som de andre. Opdelingen i det gode og det onde er at sætte dette forhold på ... Læs mere »

Klæd dig uhyggeligt ud til halloween

Halloween er egentlig en amerikansk tradition, men efterhånden er flere og flere danskere hoppet med på vognen og er med til at fejre denne uhyggelige, men også festlige højtid. Mange forbinder halloween med at skære græskarhoveder til at stille ude foran hoveddøren med lys i og med at klæde sig ud og gå rundt i nabolaget og spørge om ”slik eller ballade”. Her er det ganske ess... Læs mere »

En stödstrumpa kan användas när man sportar, reser och under graviditet

Kärt barn har som bekant många namn och det gäller också när vi talar om de mycket populära stödstrumpor som så många använder, eller sådana som gravida väljer. De vanligaste namnen på dessa specialstrumpor är kompressionsstrumpa eller stödstrumpa. Idag är det många som använder specialstrumpor. Skälen till att man använder specialstrumpor är många och kan bero på ett flertal å... Læs mere »

Polterabend København har et kæmpe udvalg af muligheder

Sommeren er en af de årstider på året hvor der bliver holdt flest bryllupper og til et bryllup hører også en fest med vennerne inden, for at symboliserer at nu bevæger man sig over i en ny epoke i livet. Ikke hermed sagt at man ikke længere kan ses med vennerne og feste, men for at afslutte en epoke inden en ny starter. Et rigtig godt sted til at holde sådan en fest er i Køben... Læs mere »

Compression socks are now frequently used by athletes

The brand new fashion in clothing if you are an active runner are long socks which are said to alleviate heavy and tired legs during the run and even afterwards during recovery. But is it really true that they can help you or is it just a fashion stunt to make people buy new outfit? That is a matter of opinion; however, a number of tests have been carried out to establish wheth... Læs mere »

Compressiekousen worden gebruikt bij het behandelen van bloedproppen

Tegenwoordig hebben we veel aandacht voor het gebruik van de juiste kousen als we reizen, hardlopen en zelfs tijdens de zwangerschap. Maar er is sprake van twee soorten kousen. De ene soort is de steunkous, zoals we die van vroeger kennen. De steunkous oefent druk uit op de spieren en bloedvaten en zorgt er zo voor dat het bloed sneller terugstroomt naar het hart. Tegelijkertij... Læs mere »

Fangerne på fortet i juledagene for at prøve noget nyt

Skal i samles hele familien til jul fra nær og fjern og synes i at tiden godt kan blive lidt lang, når det eneste det handler om er at sidde ved et bord og spise flere dage i streg. Så er her et forslag til hvordan i kan løse det problem. Vi kender det alt for godt alle sammen, vi mødes den 23 december til lidt lillejuleaftens hygge, inden vi rigtig skal hygge selve juleaften.... Læs mere »

Et fadølsanlæg er den nemme løsning til festen

Når der skal holdes stor fest hvad enten det er bryllup, rund fødselsdag, gadefest eller måske en julefrokost, så er det altid rart med dejlige kolde øl hele aftenen og ikke kun den første time, indtil køleskabet er tømt. Så derfor er der mange der lejer et fadølsanlæg, for der har du kolde øl hele aftenen uanset hvor mange i drikker og selvom fustagen lige er blevet skiftet, h... Læs mere »

Kompressionsstrümpfe tragen dazu bei, müde Beine während des Trainings zu verhindern

Eine der ganz großen Sportarten ist Laufen, viele sind der Meinung, dass Laufen die perfekte Sportart ist, da man selbst entscheidet, wann man trainieren möchte und für wie lange. Deshalb kann jeder mitmachen, egal ob man morgens, mittags, abends oder nachts arbeitet. Man läuft einfach, wenn man Zeit hat und es ist gleichzeitig eine Sportart, an der etwas ältere Kinder teilnehm... Læs mere »

Et festarrangement behøves ikke at være kedeligt og traditionelt

Skal der holdes stor fest for eksempel bryllup, rund fødselsdag eller den årlige familiefest så kræver det en del planlægning. Der skal findes et sted hvor festen kan holdes, der skal findes en menu og her er mulighederne mange. Det afhænger meget af hvilken type fest du skal holde og i hvilke omgivelser du ønsker at holde festen og selvfølgelig er det også en faktor hvilket ... Læs mere »

Hängen Sie Nistkästen auf und helfen damit den vielfältigen Vogelbestand zu retten

Viele Menschen wollen gerne den Tieren zu guten Verhältnissen in der Natur verhelfen. Um ihnen unter anderem zu helfen, müssen wir ihnen Ersatz für die toten, ausgehölten Bäume anbieten, in denen sie überwintern oder ihre Nester bauen. Heute gibt es leider nicht mehr so viele ausgehölte Bäume und deswegen müssen wir diese erstatten. Darum gibt es sehr viele Menschen die entwede... Læs mere »

Polterabend København åbner for et hav af muligheder

Bryllupper er en stor dag for alle brudepar, det er kulminationen på længere tids nøje planlægning af alle detaljer, så det kan blive en dag, som opfylder alle parrets drømme. Og ikke mindst sådan at der vil være mange minder at tænke tilbage på resten af deres liv sammen. Men det er også en gammel tradition at vennerne omkring parret, fejrer en sidste gang, at de stadig ikke e... Læs mere »

En emballage guide kan være en hjælp, når der skal sendes pakker

Har du en webshop og skal sende mange pakker afsted hver dag, er det vigtigt at du har de rigtige kasser og materialer, til at sende varerne til kunden i. Der findes rigtig mange forskellige størrelse kasser og hvilken en du skal vælge afhænger af hvilke varer du sælger. Hvis du sælger lette varer, kan det for dig sikkert være nok med en et lags papkasse, men vejer dine varer d... Læs mere »

Reima flyverdragt til børn er i sikkert valg til den Danske vinterkulde

Den kolde Danske vinter byder på mange muligheder for perfekt udendørs leg. Beklkædningen til sit barn er afgørende for velvære og trivsel for barnet, når der leges i sneen. I Danmark er en flyverdragt ofte det fortrukne tøj til børn i alderen fra 1 år og op til 10 år. Flyverdragten er genial da den sikrer maksimal bevægelsesfrihed, og samtidig er den meget praktisk i form af v... Læs mere »

Elcykler gør det muligt for de fleste at nyde en dejlig cykeltur

Der er mange forskellige former at holde sommer ferie på. Nogle er til den afslappende facon hvor der bare skal ligges ved poolen fra de lander og indtil turen går hjem igen. Og det mest aktive de foretager sig er en dukkert i poolen for at køle sig af eller op til en af dagens mange frie buffeter. Hvorimod andre gerne skal ud og opleve hele området fra en de til anden, hvad en... Læs mere »

Middelsgrundsfortet er for dig der er interesseret i 2. verdenskrig

Der er i tidens løb blevet menneskabt nogle øer rundt omkring og en af dem ligger i Øresund og er faktisk en af verdens største menneskeskabte øer. Denne smukke ø ligger nu ubeboet og pynter i Øresund. Øen er i sin tid blevet opført som en del af købenavns befæstning, hvor der blandt andet er brugt fyld fra udgravningen af frihavnen i København. Hele arealet på øen er ca. 67.00... Læs mere »