Opskriften på dit livs sommerhustur med vennerne i ren Luksus

Solen skinner. Græsset er grønt. Der lugter af grillkul og hygge. Sommeren er kommet til Danmark, og hvordan skal den spenderes i år? Mulighederne er mange. Interrail gennem Europa, backpackertur i Asien eller noget helt tredje – en sommerhustur med de gamle gutter fra Gymnasiet. Det er længe siden, I alle har været samlet, og hvad er mere oplagt end at holde en reunion i et luksuriøst sommerhus, hvor intet mangler, og som er tæt på havet og langt fra sure naboer i opgangen? Det perfekte sted at nyde det danske sommervejr i selskab med de bedste af de bedste. En oplagt mulighed for at hygge og feste med venner, som du ikke får set i den travle hverdag. Det er bare med at komme ud af døren, få pakket bilen (som du låner af de gamle for en hurtig græsslåning eller to), hentet vennerne og ølrammerne – og afsted til en uges sjov og ballade i et luksussommerhus ved havet. Men hvad skal man dog have med på sådan en tur?

Fem uundværlige ting når du skal i sommerhus
Man kan hurtigt komme til at pakke alt for meget eller alt for lidt, når man står derhjemme på sit rodede værelse og skal pakke til syv dages ferie. Udover de basale ting som tøj og toiletsager, har du måske brug for lidt inspiration til, hvad der skal til for at gøre sommerhusturen til en succes. Her kommer derfor fem fuldstændig uundværlige ting, som du skal medbringe til årets sommerhustur.

1. Brætspil
Det siger næsten sig selv. Du skal i luksussommerhus med vennerne, og hvordan får I mest sjov ud af jeres tid sammen? Det gør I selvfølgelig med spil. Bezzerwizzer, Klodsmajor, Matador, Partners, Sequence og Hint er blot eksempler på spil, der altid falder i god jord hos selskabet. At spille brætspil går simpelthen aldrig af mode, og de er et sandt must have på en sommerhustur. Det er her værd at notere, at hyggelige brætspil med lidt fantasi hurtigt kan blive lavet om til sjove drukspil til at sætte gang i festen.