Cykler er mere end en måde at bevæge sig på

I Danmark er cyklen en del af måden, man bevæger sig på. Den bliver brugt både som et transportmiddel og som en måde at dyrke motion på. Derfor findes der også mange forskellige cykler, med hver deres værd og deres fordele. Hvilken cykel man i sidste ende ønsker at vælge afhænger af forskellige faktorer som, hvor meget man ønsker at cykle, hvordan terrænet er, hvilken opgave skal cyklen løse. Når man først kender konditionerne, kan man finde det udvalg af cykler, som man synes kan komme i betragtning.
På nettet kan man finde cyklen, som man mener, er den rette. Det er let at danne sig et overblik over mærker og priser. Med tanken på den opgave, som cyklen skal løse, kan man dykke ned i de forskellige udgaver og opleve, hvad der er kendetegnet for mærke, stel, hjul eller noget helt fjerde. Den granskning er en oplevelse værd, da man kan finde en eller flere modeller, som kan være lige rigtige og dermed giver valgmuligheder.
Online kan man også finde såvel ny og brugt cykel som sammen med de krav og ønsker, man har til sit transportmiddel eller motionstypen, kan medvirke til valg af cykelkøb. Et køb som let og enkelt kan gennemføres, så man kan komme ud at cykle inden for ret kort tid. Er man cykelentusiast kan man på nettet finde billeder af en cykel i forskellige situationer, som man kan hente ned til sin mobil og dermed hele tiden have det som man sætter pris på i nærheden.