Fangerne på fortet i juledagene for at prøve noget nyt

Skal i samles hele familien til jul fra nær og fjern og synes i at tiden godt kan blive lidt lang, når det eneste det handler om er at sidde ved et bord og spise flere dage i streg. Så er her et forslag til hvordan i kan løse det problem.
Vi kender det alt for godt alle sammen, vi mødes den 23 december til lidt lillejuleaftens hygge, inden vi rigtig skal hygge selve juleaften. Og når den dag er gået skal vi da også lige mødes med familien til en julefrokost i juledagene. Måske med den del af familien man ikke har holdt juleaften med. Og så er der også lige frokosten med de venner man ikke nåede før jul og listen er uendelig. Og inden vi ser os om så sidder minsandten nytårsaften samlet rundt om bordet for at spise og hygge igen.
Men løsningen kunne være for eksempel at lave en gang fangerne på fortet, hvor vi har fokus på at få os rørt mere end at sidde på vores flade hele dagen og proppe os med mad.
Det kan gøres på flere måder. Man kan for eksempel leje den lokale hal et par timer eller samles i en spejderhytte, hvor der er nogle fede faciliteter til at lave nogle forskellige udfordringer. Men bor du for eksempel i København så er der et arrangement på Flakfortet der er indrettet efter at være en tur med fangerne på fortet som du kender det fra dengang det kørte i fjernsynet.
Det er blot et par timer hvor I er delt i to hold og så skal i igennem 5-9 dyste alt efter hvor længe I har valgt det skal vare og så slutter i naturligvis af med en god middag, for ikke helt at glemme hvad det er vi plejer at gøre i julen og helt bryde med traditionerne.
Det kræver selvfølgelig lidt mere planlæggelse at holde det i en spejderhytte, hvor du selv skal arrangere aktiviteterne, men det er ikke umuligt, det er kun fantasien der sætter grænserne.
Så vil du arrangere en lidt utraditionel julefrokost, så prøv med et fangerne på fortet arrangement så I kan få rørt Jer lidt imellem alle de traditionelle middage i juledagene.