Klæd dig uhyggeligt ud til halloween

Halloween er egentlig en amerikansk tradition, men efterhånden er flere og flere danskere hoppet med på vognen og er med til at fejre denne uhyggelige, men også festlige højtid. Mange forbinder halloween med at skære græskarhoveder til at stille ude foran hoveddøren med lys i og med at klæde sig ud og gå rundt i nabolaget og spørge om ”slik eller ballade”. Her er det ganske essentielt, at man har det helt rette kostume – og der er en helt masse muligheder, når det kommer til halloween udklædning. Hvad med at klæde dig ud som en uhyggelig heks, en blodtørstig vampyr eller en zombie, der lige er opstået fra underverden? Når det er halloween, er der ingen grænser for, hvad man kan klæde sig ud som – det gælder bare om at have det sjovt, mens man skræmmer sine venner og familie fra vid og sans. Hvis man ikke er så vild med at skulle have et skræmmende kostume på, kan man også bare vælge at tage nogle vampyrtænder i munden, lave et kunstigt sår, tage en uhyggelig maske på eller noget helt andet – alle kan være med på deres helt egne måder, så længe man har det sjovt.

Find den rette udklædning til en sjov aften

Når det er halloween, har man en undskyld for at klæde sig ud som den karakter, man altid har ønsket at være. Slip din indre djævel fri og påtag dig en skræmmende rolle for en aften. På Halloweens-aften gælder der ingen regler, og man kan være lige så uhyggelig, som man har lyst til – det er kun med til at gøre det hele lidt sjovere. Glem alle huslige pligter og alle hverdagens små og store bekymringer. Når det er Halloween gælder det bare om at more sig og fejre denne fantastiske amerikanske højtid sammen med dem, man holder af.

Der findes som sagt et hav af valgmuligheder, når det kommer til at finde det helt rette – og ikke mindst uhyggelige – kostume til Halloween. Skræm dine naboer eller venner med et klovnekostume, et spøgelseskostume eller et djævlekostume. Du kan også pifte dit kostume lidt op og tilsætte noget ekstra tilbehør som f.eks. kunstigt blod eller noget uhyggeligt sminke. Det vil kun være med til at gøre din udklædning endnu bedre og imponere de andre endnu mere. Køb din halloween udklædning og forbered dig på masser af gys og sjov.