Fadølsanlæg og vinkøleskab i herre-køkkenet

Køkkenmaskinerne har gjort sin indtog i de danske køkkener. Især røremaskinen har fået opblomstring og er igen blevet et must på de fleste piger og kvinders ønskeliste. Har hun allerede én, kan der tilkøbes utallige mængder af udstyr til de fleste mærker. Det er nu ikke længere nok at kunne røre en dej sammen. Den skal også kunne hakke kød, presse juice, lave is, hakke grøntsager og meget mere. Og så skal man selvfølgelig også have ekstra skåle til.
En ny maskine, der har gjort sit indtog i det private køkken, er vakuummaskinen, der gør det muligt at vakuumpakke sin mad, så husholdningens madspild mindskes. Denne maskine er både praktisk og miljørigtigt. Det kan ikke fornægtes. Men når det kommer til mændenes ønskeliste til køkkenet, er det dog ikke vakuummaskiner, der står øverst.
De flestes mænds drømmekøkken kunne sikkert godt undvære ovennævnte maskiner. Giv dem i stedet et køkken med indbygget fadølsanlæg. Og måske også et vinskab. Så er det vigtigste – drikkevarerne – altid sikret i den rette temperatur. Og hvad så med maden? En af de nye smarte hotdogmaskiner må være alt, der er behov for. Og et stort amerikaner køleskab. Hvorfor gøre det mere kompliceret end det?
Er der brug for et kompromis, kan man garanteret godt få et fadølsanlæg, der matcher konens maskiner.