RC Biler

RC Biler til Børn

Tak fordi du tog dig tid til at besøge min artikel om at lære at male R / C biler. I de ni korte måneder denne artikel har været på dette site, er det blevet den mest populære “Painting How To” på nettet modtager næsten 100.000 hits. Jeg har modtaget hundredvis af e-mails som et resultat af det. Den version postet her er nu version 3! Du kan finde afsnit er blevet udvidet og forenklet, hyperlinks tilføjet for producenter, så du kan besøge dem, mens du er her, og nye afsnit om yderligere maling stilarter og typer! Målet med denne artikel er at hjælpe dig med at lære mere om hvordan du maling og de værktøjer af handelen. Jeg vil fortsætte med at udvide det, så længe folk fortsætter med at innovere male processer og maleværktøjerne!

RC Biler er Legetøj

Lad os se det i øjnene, en af ​​de fedeste ting om RC biler er den brede vifte af organer og maling ordninger derude Du har sikkert set nogle af de utrolige airbrush arbejde med F / C bil organer i blade eller på de skrå brædder og tænkte “Det ville være meget cool at have en af ​​dem på toppen af ​​min tur! ” Du har sandsynligvis også troede det ville være cool at sprøjte dine egne organer, ligesom det, men tanken om at lære de teknikker, synes sind boggling. Det er mit håb, at denne tutorial om maleri vil hjælpe dig med at lære at nyde processen så meget som jeg siden har maleriet og se resultaterne er et af de umiddelbart mest givende dele af vores hobby!

For dem af jer der ikke kender mig, er jeg kendt som HauntedMyst om RC Biler og andre populære boards på nettet. Jeg har været involveret i R / C i ca 10 år og har malet og bygge min egen kits siden da. Jeg påstår ikke at være den definitive ekspert på maleriet på nogen måde, men mit arbejde er blevet meget vel modtaget. Jeg er også freelance skribent i R / C industri, der ofte dækker maleri emner. Jeg er ved at lære nye tips og tricks hele tiden, og mit mål her er at dele dem med jer! Du vil også finde tips jeg har samlet op på mine cyber rejser gennem RC opslagstavler og vil kreditere de brugere, der har tilføjet dem når det er muligt.

Når det kommer til maleri, alle har hans eller hendes egne udtalelser om, hvad der er rigtigt og forkert, hvad der virker og hvad der ikke gør. Hvis du spørger 10 autolakerere for deres mening om noget, vil du få 10 forskellige svar, som kun bidrager til forvirringen omkring maleriet. Jeg har klare meninger om nogle ting og vil dele dem, men kun du kan afgøre, om de arbejder for dig, så eksperimentet! At lære at male RC biler Lexan organer, ligesom alt andet, kræver øvelse og engagement, men resultaterne er vel det værd. Jeg vil dække laver grundlæggende en eller to farver spraydåse maling såvel som mere kompliceret maling ordninger. Jeg har ligesom gjort et speciale ud af maleriet ugudelige ser organer, der ikke tager 5 til 6 timer til at maskere og male. Du kan få nogle virkelig gode resultater uden det omhyggelige arbejde Concourse biler kræver. Hele formålet med denne artikel er at vise dig, hvordan du kan komme ind airbrushing og lagde nogle fantastiske male med dit første retoucheret krop. Hvor meget erfaring har du brug for? Tja, jeg har været airbrushing i et par år nu, og min malet RC biler konsekvent sælge for mellem 100 Kr og 500 kr. Hvis jeg kan gøre det, alle kan!