Legetøj

Legetøj, har en dyb indflydelse på den mentale udvikling af børn i hver aldersgruppe, som bygger bro for børn at kommunikere med verden. Processen med at lege med Børne legetøj hjælper med at finde sig selv, udforske problemer, tilfredsstille deres nysgerrighed og give dem en chance for at udtrykke holdninger og tankegang. I denne artikel vil vi hjælpe forældre til at lære af udviklingen karakteristika af baby fra 2,5 til 3 år gammel, og hvordan du vælger det rigtige legetøj til dem i henhold til disse egenskaber.

Normalt, tegnet af den mentale udvikling for børn fra 2,5 til 3 år er, at de kan give svar på simple spørgsmål i historien. Babylegetøj for eksempel, se billederne og besvare spørgsmål som “Hvad katten laver?” Desuden kunne tælle numre 1-5 med hænder og mund konsekvent, genkender forskellige former og identificere grundlæggende farver korrekt. Med hensyn til dagligdagen, kan de binde deres egne knapper, tage ud af deres bukser, strømper, men også sat på egne bukser, sko, sokker, kan man klart kan identificere venstre og højre.

I denne periode, bør forældre vælge følgende fem kategorier af legetøj til dem. For det første perler i forskellige former og farver. Da børnene blev ældre, perler denne gang bør være mindre end de to år siden, kan hullerne på perlerne også være mindre, de andre ting skal gøre, er at forberede nogle nylonreb. Simulering Baby Doll er et godt valg. Denne dukke er bedst større end 40 cm, har det fulde sæt af tøj, sko, bukser og sokker, og bedre har nogle små knapper og lynlåse, der er bekvemt for senere, kan når børn leger rollespil hjælpe en bred vifte af dukker iført tøj.

For det andet, forberede børnene en række forskellige former af plast embedded boards. Formen er bedre at være flere og rigere end to og et halvt år siden. Forbered nogle enkle puslespil legetøj og montage blokke legetøj, antallet af puslespil sbrikker mindre er bedst, fra det enkle to puslespil til fire, og endelig gradvist øges til otte eller seksten. Forbered børnene legehus legetøj med en lang række emner, såsom læge legetøj, woodworker legetøj, eller køkken legetøj. Frem for alt andet, børn lege med vand sjovt legetøj, sand legetøj lad, der er mange forskellige billeder af dyr, planter, frugt legetøj.

Det er klart, Børn på dette tidspunkt øge udendørs aktiviteter og er særligt villige til at gå udenfor og lege. Du kan forberede nogle børn trehjulet cykel, batteri motorcykel eller batteri bil, og børn med højere atletiske evner kan forberede dem scootere. Du kan forberede dit barns legetøj som kat fiskeri. Forbered en række billedbøger børn kan lide at læse denne tid, såsom baby illustreret og meget mere.