LEGO Harry Potter

Der findes efterhånden mange kvalitetsprodukter i denne fantastiske LEGO byggesæt i serien LEGO Harry Potter 4865 Den Forbudte Skov eller er det mest populære stykke legetøj fra LEGO ligenu det store slot Harry Potter filmene LEGO Hogwarts Slottet 4842 det næst bedste i denne fantastiske LEGO serie er helt klart toget som transoporterer eleverne op til Hogwarts slottet. Toget som er i filmene fra Hogwarts hedder LEGO 4841 Harry Potter Hogwarts Ekspressen det er en af de bedste serier fra LEGO nogensinde. Harry Potter sagaen slutter her med den sidste film i serien. Harry Potter serien fulendes med det sidste nye LEGO byggesæt der hedder LEGO Harry Potter Natbussen 4866 hermed er serien fuldendt. Hvis man har alle sæt er LEGO legetøj en af favoritterne til børn. Kig ind på siden og find meget mere med LEGO Harry Potter og andre gode serier fra LEGO. Husk at gaverne med Legoklodser er den mest ønskede fra børnene.