LEGO Friends

LEGO Friends er en ny fantastisk serie fra LEGO universet. LEGO Friends erstatter den utrolig populære serie LEGO Belvillle. Der har altid manglet en pigeserie, her er den i form af LEGO Friends der ikke bare er 3-5 sæt som Belville, men er planlagt til at blive en stor serie med op mod 30 lanceringer allerede i 2012. Personerne fra serien starter med Olivia. Et af toprodukterne er LEGO Friends Olivias Villa 3315 dette sæt er et kæmpe hus med et hav af LEGO figurer og tilbehør. En anden person i serien Stephanie, kommer med dette lille sæt LEGO Friends Stephanies Udendørsbageri 3930 som er et lille sæt med 1 figur og det lille bageri. Emma er den tredie pige i serien, hvor det første sæt er denne lille Pool kaldet LEGO Friends Emmas Minipool 3931 Den fjerde karakter er Mia som kommer med flere sæt i starten. Et af de små sæt som bliver den perfekte gave er dette søde lille sæt LEGO Friends Mias Hvalpehus 3934 der er inkl. hundhvalp, et lille hundehus, og ikke mindst den søde Mia figur. LEGO Friends kommer med masser af nyher i løbet af året, og mon ike om LEGO Friends bliver en ny kæmpe LEGO Succes.