Regntøj til Børn

Du har betalt gode penge for det regntøj til børn. Hundredvis af kroner i virkeligheden, fordi du ville have den bedste beskyttelse mod vejrliget, penge kunne købe. Det er kun et år gammel, måske mindre, hvis du virkelig har lagt det gennem vridemaskine. Det regner, og dine skuldre er gennemblødt. Gætte på, at vandtæt garantien ikke var virkelig en garanti, hva? Regntøj til børn er ikke hvad det har været.

Gæt igen hvor findes det bedste regntøj til børn ?

Det er din skyld. Jep, din. Men før du begynder at skære tænder, så læs videre. Du er ikke alene, og medmindre du virkelig skruet noget op, er alt ikke tabt.

Det er tid til at rense den regntøj. Det er måske ikke ser beskidt, men regelmæssig rengøring hjælper med at fjerne forurening, der kan deaktivere din dyre regntøj er vandtæt åndbar teknologi. Der er to hovedårsager til den fugt du føler dig:

Regntøj til Børn

Når du sveder, din krop producerer vanddamp, som derefter kondenserer til væske, hvis det ikke får chancen for at undslippe. Den plads, som står over for stoffet og foring af din beklædningsgenstand lade denne damp til at danne og passere gennem de mikroskopiske porer i vandtæt membran. Bloker porer udefra eller indefra, og dampen ikke kan undslippe. Kropsolier, snavs, og selv støv efterladt af regn og sne kan forårsage forurening af foring eller ansigtet stof, der fører til blokering og kondens, som kan gøre stoffet føles blød på indersiden, selvom ingen vand er faktisk passerer igennem.

Ticket To Heaven Regntøj

Wet-out sker, når vandet i sig selv bliver blokerende middel. De fleste gode vandtætte åndbare regntøjr har en holdbar vandafvisende overflade på ydersiden, eller DWR for korte. Ticket to Heaven Regntøj er ligesom voks på din bil, får den til vandet perle og køre væk, holde ansigtet stoffet ren, så membranen indeni kan fungere. Ligesom bilvoks, kan DWR fortage sig efter et stykke tid, især når det bruges kraftigt eller er omfattet af slid. Ticket To Heaven Regntøj er når DWR er væk, kan ansigtet stoffet suge vand op og skabe en solid barriere, igen forårsager kondens inde og følelsen af fugt. Under pres og varme-under rygsæk stropper for eksempel-suspenderet vand i ansigtet stoffet kan endda gøre sin vej tilbage gennem membranen på indersiden af tøjet. Ligesom du ville en eksotisk sportsvogn, skal du behandle din dyre, high-tech regntøj med omhu, så den kører på sit højeste. Rengøring er det første skridt.

Rens din regntøj

Vælg først et passende rengøringsmiddel. Hvis din regntøj er forholdsvis nyt, en specialiseret overtøj vaskemiddel som Nikwax Tech Wash eller Granger Performance Wash er det bedste valg. Disse sæber er udviklet til at opløse kropsolier og skylles helt rene efter vask, i modsætning til rengøringsmidler, der kan indeholde parfume og stof blødgøringsmidler.

For det andet, og vigtigste, læse og følge etiketten anvisningerne på din regntøj. Nogle stoffer kan stå varmt vand til vask, nogle kan ikke. For alle beklædningsgenstande, anbefaler vi at bruge en front-loading-skive for at minimere påvirkningen på stoffet og sømme. En anden skylning vil sikre, at alle rengøringsmidler er ude af stoffet, og tilføje en fortyndet ½ kop hvid eddike under skylningen bidrager til at bekæmpe hårdt vand indskud.

For det tredje, læse etiketten igen. Nogle stoffer skal hænges til tørre, andre faktisk drage nytte af varmen fra en tørretumbler. Hvis du bruger en kommerciel tørretumbler, anbefaler vi at indstille varmen til Lav eller Delicate uanset hvad etiketten siger.

Når dit Ticket To Heaven regntøj er tørt, prøve det af under vandhanen. Hvis vandet stadig ikke vil perle op, er du sandsynligvis nødt til at irettesættelse stoffet med en DWR restaurator.

CelaVi Regntøj

Nikwax gør deres CeLaVi Regntøj TX-Direct restaurator i både vaske-in og spray-on-versioner, og Grangers tilbyder XT Waterproofer og One-Step Vask og Waterproofer . Selv om det kan synes at være mere fornuftigt at springe den første vask, og starter med en vask i DWR-restaurator, er det bedre at rengøre med en Tech Wash først, derefter vandtæt CeLavi Regntøj. Vi har konstateret, at et-trins vaskemidler ikke er helt så effektive til at fjerne snavs og olie fra ansigtet stof og foring som Tech vasker, og er bedst for reproofing flere klæder på samme tid.

Efter en sidste tørring (eller hængende), teste tørt tøj med lidt vand igen. Det bør være beading som en mester, og når du tager din regntøj ud at spille, vil du sikkert føle en enorm forbedring i ydeevne. CeLaVi Regntøj er der man får mest for pengene.

Må ikke takke os selv, du gjorde alt arbejdet