Januar Udsalg

I denne måned er der tradition for i Danmark, for at tømme hylderne specielt i tøjforretningerne. I Januar er priserne helt i bund, så når der er Januar Udsalg er der masser af muligheder for at gøre et rigtig godt køb. Udsalget starter som regel lige efter jul, og kører hele Januar måned. Legetøj som LEGO og andre varer er også på undsalg, f.eks kommer dette nye LEGO Zoo lige op til januar udsalget. Ellers er det en gammel kending indenfor LEGO nemlig LEGO 7939 som er det store godstog sæt. Januar udsalg er altså for alle der vil spare penge på specielt tøj. Ellers er de traditionelle produkter som brugskunst osv. der findes på udsalg. Årets mest solgte produkt her hos os er dog LEGO Mindstorms LEGO 8547 som er det mest populære lige nu, og højst sansyneligt også vil være det næste år.