LEGO Duplo

LEGO Duplo serien er beregnet til de mindste børn. LEGO Duplo er beregnet fra ca- 2 år og op til 6 år. Herefter tager de almindelige lego sæt over. Mest populære LEGO Duplo sæt er LEGO Duplo togbanen Duplo 5609 hvor der er et tilhørende startsæt eller supleringssæt kaldet LEGO 5608 – disse 2 udgør LEGO Duplo togbanerne. Begge kan bruges alene, med også suppleres. Til sin LEGO Duplo by skal der selvfølgelig også være en politistation LEGO 5681 er det perfekte eksempel på en sådan. LEGO Duplo byen bliver komplet når man tilføjer et hospital også kaldet LEGO Duplo storbyhospital LEGO 5795 kan suppleres af det lidt mindre sæt som kaldes Lægeklinikken. Til lægeklinikken, følger der en ambulance med lys og lyd sættet er LEGO 5695 Hvis man vil have en komplet LEGO Duplo by er ovenstående sæt et must.