Det at købe legetøj

Dag er der mange slags børn legetøj på markedet. Kender du, hvordan man vælger de relevante legetøj til din elskede barn? Hvad skal tages i betragtning i valget af legetøj til børn? Denne artikel giver dig de følgende otte nyttige tips i valget af egnede legetøj til børn.

Først, det vigtigste er at vælge det legetøj, der kan hjælpe børnenes fysiske og mentale udvikling. Ifølge de forskellige aldersgrupper stadier af børn, bør forældre vælger legetøj, der kan forbedre børnenes udvikling og vækst, og befordrende for deres evne til udvikling. Legetøj, der kan fremme den sociale færdigheder, evne til at løse problemer, at finde de ting, lære, læse og skrive, udvikle kreativitet og kommunikation færdigheder, hånd og øje koordination færdigheder, opbygge selvtillid, inspirerende fantasi og så videre.

For det andet legetøj, der lader børnene deltage i at spille. Hvis et legetøj kun ser smuk og for børnene at se roligt, men ikke til at lære nye ting danne det, vil legetøjet ikke være en god legetøj. En god legetøj bør også være at tilskynde barnet til at udforske, forestille og kreativ sjov fra det. Disse smukke, men “upraktiske” legetøj ville lade barnet blive en observatør ikke en Deltager. Således vil barnet nemt få kedeligt om legetøjet.

For det tredje vælge legetøj, der er egnede til den alder lidt ældre end barnet. Børn kan lide udfordringer, kan forældrene vælge legetøj ikke kun egnet til en alder fase af børn, men også legetøj egnet til børn lidt ældre end dit barn. Forældre kan først spille for barnet at lære at efterligne spille.

Det fjerde, skal du vælge legetøj, der ledsager væksten af ​​børn. Ball er et godt valg. Som et spædbarn, begynder børnene at røre ved og lege bolde. Bliver ældre, lærer de at sparke boldene sammen med de andre børn. Bogen er også en af ​​de gode valg, egnet til børn i alle aldre stadier.

Femte vælger holdbare legetøj. Nyt legetøj er normalt beskadiget eller ødelagt af børn inden for et par dages spil. Forældre bør tage hensyn til, om det er holdbart, resistent til at bide og vaske i køb af legetøj.

Sjette, om legetøjet er sikkert er en vigtig overvejelse af forældre, når de vælger legetøj. De små dele i legetøj er nemme at brød, falde, omfatter skarpe hjørner eller være lidt af børn, som alle er meget farlige.

Syvende og forældre kan prøve at spille de forskellige legetøjet, før de køber det, for at kontrollere, om det er sikkert eller kan give fordele til børn.

Ottende, observere barnet spille legetøj. Hvis han spiller legetøj med højt humør og ikke let forstyrret af andre ting, så du er lykkes med at vælge de relevante legetøj.


Copyright by Danica. EVToys online legetøjsbutik tendens til at fokusere på høj kvalitet Kids Toys gerne udstoppede dyr, trælegetøj og så videre. Produkter som zoo udstoppede dyr med førsteklasses service standarder og førsteklasses kvalitet kan alle findes på EVToys.