Webhotel og Domæne

Når man skal have sin virksomhed repræsenteret på nettet, er det vigtigt, at have en stabil og driftsikker webside. Hvis sitet konstant er online, fremstår man mere proffesionel. Et godt stabilt webhotel koster ikke mange penge efterhånden, og om man giver 20,- eller 200,- pr. måned må ikke være afgørende. Specielt når det handler om erhver er det vigtigste at sitet hele tiden kan tilgåes. Det er mindre vigtigt om det er Microsoft eller Linux der bruges som styresystem. Hus også at vælge et domæne som folk kan huske, og specielt når man skal udtale domænet i f.eks telefonen, er det vigtigt at man ikke skal stave sig igennem ordlyden i domænet hver gang. Intern data kan man med nutidens teknologi backe op og sikkerheds kopiere til en host. Så alt indenfor online backup er det en rigtig god ide, og det føles behageligt at vide at ens data ligger både internt og eksternt. Backup hen over internettet er bare en formidabel løsning.