Melton

Et af de velkendte mærker indenfor børnetøj, med speciale i børnestrømper, stømpebukser og leggings til børn er Melton nok det mest kendte indenfor denne genre. Melton har lavet børnestrømper i generationer, og de seneste par år er kreativiteten og designet blevet løftet væsentligt. Farverne i børnestrømperne harmonere bedere, og speciel strømpebukser fra Melton er udkommet i rigtig mange forskellige varianter og styles. Vil man have kvalitet til en fornuftig pris er Melton strømpebukser absolut det bedste bud på markedet indenfor basic børnetøj. Melton er efterhånden begyndt at brede sig til andre produkter. Senest er futter, hjemmesko, i skind og fløjl blevet populære. Også undertøj, natøj og pyjamas, er blevet stort repræsenteret i Melton programmet de senere år, men Melton er og bliver kendt for dere populære Melton strømper og denne basis vare er nok det der sælges allermest af indenfor børnetøj fra Melton.