Sandaler til Børn

Sommerens mest foretrukne stykke fodtøj er og bliver sandaler, ligefra simple slippers til de allerbedste lædder og letvægt sandaler til børn med en fantastisk pasform. Mærkerne som er mest kendte indenfor sandaler er mærker som Merrell og Superfit. Mærket Merrell er overtaget af en stor Amerikansk skogigant, som er rigtig gode både til sandaler og sneakers. Superfit derimod er et godt gammelt anerkendt mærke fra Østrig. Det helt unike ved Superfit er at den er udviklet som en barnesko, og ikke som de flest andre mærker, nemlig en voksensko som er nedscaleret. Når en Superfit sandal udvikles, er det altå formet efter en barnefod, som er lidt fladere end en voksenfod, så det er en rigtig god kvalitet, til en fornuftig pris. Der findes selvfølgelig mange flere gode mærker end Superfit og Merrell, men vi har valgt at focusere på netop disse 2 mærker her på denne blog.

* Superfit = Kvalitet, til fornuftig pris
* Merrell er Super komfort til rigtig god pris

Dette års modeller indefor sandaler til børn er bestemt ingen undtagelse, når man taler design og komfort.