Modetøj til Børn

Så er der kommet nye mærker indenfor børnetøj til teenagere og tweens her hos Heaven4Kids.dk – Det første mærke er Cost:Bart som er et af de absolutte sejeste mærker indenfor teen og tween segmentet. Cost:Bart er produceret og designet til de lidt ældre børn i de sene teenagerår altså 16-19 år. dermed får de yngre tweens tøj som er designet til de lidt ældre. det har vist sig at være en fremragende ide, da Cost:Bart er blevet utrolig populært på meget kort tid. Et andet mærke som har mange år på bagen er Grunt som produceres af kabooki i Herning. Kabooki er også kendt for LEGO wear tøjet, som er utrolig populært til de lidt mindre børn, fra baby op til Børn på Ca. 12 år. herefter tager Grunt over med total cool design, og specielt bukser og jeans i særklasse. Grunt er absolut mest kendte for deres jeans og sweatshirts, i streetware udgaverne, altsåp baggy jeans, og hætte sweatshits i skater miljø designet. ovenstående er 2 mærker som vi kommer til at se meget til i fremtiden.