Reima Regntøj

Det Finske kvalitetsmærke, som man altid kan regne med. Funktionstøj til børn er deres eneste speciale, og der bliver alle kræfter også brugt. Når det Danske regnfulde forår sætter ind, er der ikke nogen bedre investering end et sæt Reima regntøj i PU kvalitet. Reima regntøjet udmærker sig med den fantastisk bløde kvalitet, som man ikke ser på andre rengsæt lavet af PU materialet. I programmet indenfor børnetøj fra reima, findes det helt store udvalg specielt i flyverdragter, jakker, skitøj og huer og handsker. Men også uld undertøj er noget som Finske Reima er gode til. Priserne på børnetøjet fra Reima ligger da også i den høje ende, men ingen tvivl om at man får fuld valuta for pengene. Intet andet mærke når så gode test resultater indenfor f.eks flyverdragter som Reima Tec, der er 100% designet til den iskolde Finske vinter. Så vil man være 100% sikker på at holde sit barn tørt på f.eks skiferien er reima et stensikker valg.