Swimmingpool

Selv det med den Danske sommer, kommer der generende varme, er det ingen grund til at holde børnene indendørs. Den bedste løsning i løbet af sommeren, som er både beroligende og afslappende, er at tage en kold dukkert i en swimmingpool – Men kan bare svømme i poolen ikke være på hovedet af dine børn, når de er ude i poolen. Så kalder deres venner over, og sørge for nogle swimming pool spil, børnene ville nyde. Nogle simple swimming pool spil for børn er beskrevet nedenfor. Smuk Swimming spil for børn, Marco Polo Marco Polo er en af de mest populære spil der kan spilles i en swimmingpool. Det er et simpelt spil, og kan også spilles af kun to spillere. I dette spil, en af de spillere, lukker øjnene eller bind for øjnene. Han venter, indtil en vis optælling er ovre. På dette tidspunkt, sprede de andre spillere rundt i poolen. Når optællingen er slut, bind for øjnene spilleren svømmer rundt og forsøger at mærke nogen anden spiller. Han får lov til at lokalisere de andre spillere kun deres stemme. For at gætte deres placering, han råber ‘Marco’, som alle de andre spillere svare ved at råbe ‘Polo’. Dette fortsætter indtil han er i stand til at mærke en anden spiller, som derefter bind for øjnene og tvunget til at fange en anden spiller, og så videre. Et medlem af holdets frivillige svømmere til at være den “lærer”. Han svømmer til den ene side af bassinet og står med ryggen vendt mod resten af spillerne. De øvrige spillere i mellemtiden vælge en farve hver. Efter engang, bekræfter catcher, hvis hver enkelt har valgt en farve.