MiNyMo

Godt gedigen børnetøj mærke, med sokkel, og fundament fra den store virksomhed DK-Company på den Jyske hede. Mærket MiNyMo er et stabilt solidt mærke, men en rigtig fornuftig kvalitet til en fornuftig pris. De mest kendte produkter fra MiNyMo er deres funktionstøj i form af vinterjakker, sommerjakker, regntøj og ikke mindst flyverdragter til børn. Køber man f.eks en sommerjakke fra MiNyMo får man rigtig meget for blot ca 400,- kroner. Jakkerne har overraskende meget funktion og rigtig flot finish til den meget lave pris, når man tager i betragtning at det er en rigtig mærkevare. Andre detaljer indenfor MiNyMo serien er deres vintertøj. Køber man en MiNyMo flyverdragt til sit barn, er man rimlige sikker på ikke at få flået pengepungen få hårdt. MiNyMo flyverdragter er lavet med vandsøjletryk på 5-8000 så kvaliteten er der ikke noget at sige til andet end ros. Farver og sammensætning er meget skrappe, og de er sprudlende og flotte at se på. MiNyMo er bestemt et Dansk børnetøj mærke som man skal regne med, både nu og i fremtiden.