Nyt Tag

Danmark er et land med utrolig skiftende vejr. Vejrskift er en slidende effekt på vores bygninger og paracelhuse. Derfor er der brug for at renovere eller lægge nyt tag på danske paracel huse, som ikke er vedligehold. Specielt de gamle tage med asbest er det ved at være tid til at skifte. En smart måde at give taget en ekstra lang levetid er ved, at give det en gang tagrenovering. Tagrenovering foretages ved at taget afrenses, algebehandles med kemikalier, og derefter give taget en gang tagmaling med en Glans 10 eller lignende. Tagmalingen er meget let blank, for at malinge dækker ordentlig. Det er vigtigt af afrensningen foretages af professionele, så man er sikker på at malingen binder korrekt. Tagmaling kan kun foretages 1 gang. Vis kvaliteten ikke er iorden første gang skal taget udskiftes til et nyt tag isedet.