Mikk-Line

Dansk kvalitet når det er bedst. Og så endda til en pris som er langt under tilsvarende kvalitet i samme klasse. Flyverdragter og funktionstøj fra Mikk-Line er i den absolute topklasse, med samtidig er priserne meget fornuftige. Når man køber et Mikk-line produkt til sit barn, i form af en flyverdragt, regnsæt eller de berømte mikk-Line termosæt.

Årets bedste sæller er den klassiske flyverdragt i ensfarvet udgave, som fåes i nu 16 farver, 8 til drenge og 8 farver til piger. Den klassiske Mikk-line flyverdragt fåes i 2 versioner, den lille til baby og små børn er med dobbelt lynlås, og den store model er med 1 lynlås. Priserne er henholdsvis 499,- og 599,- begge priser er meget fornuftige.

Mikk-Line regnsættene er ligeledes klassiske og kvaliteten er da også høj i forhold til hvad man betaler for produkterne. Funktionstøj til børn, er rigtig fornuftigt, når der står Mikk-line på logoet. Børnene får et top produkt til en billig pris.