Ticket To Heaven

Så nærmer skolestart sig for alvor igen, og forældrene skal igen tænke på at børnene skal i skole. Noget af det er står øverst på specielt nye skolebørns ønskeliste er en ordentlig skoletaske. Mærker som Ticket to Heaven og andre producerer nogen af de mest populære skoletasker til børn i Scandinaviaen. Specielt Ticket To Heaven programmet indenfor skoletasker er både simpelt og overskueligt. Skoletaskerne leveres i 2 størrelser + at der laves en børnehavetaske som er meget mindre end de 2 skoletasker. De 2 skoletaske modeller er henholdsvis standard og junior modellerne. Junior skoletaske modellen er den mest robuste, og den er en annelse større end standard modellen. Ved køb af en af de 2 modeller indenfor Ticket To Heaven skoletaske er det klart det bedste at købe Junior skoletasken, da det er der man får mest til sit barn for pengene. Skoletaskerne fåes alle i mange flotte designs og farver.