LEGO Julekalender

Årets julehandel skydes igang med at året julekalendere fra LEGO udgives i starten af oktober. I dette år sker der noget helt højst usædvanligt, nemlig at der ud kommer en helt ny LEGO julekalender i form af en ny model fra LEGO Friends. Serien er som bekendt for de fleste blevet en enorm succes, som har sat produktions apparatet under pres hos LEGO i Billund. Ellers kommer der LEGO Julekalender fra LEGO Star Wars og fra LEGO City, nøjagtig som i de foregående år. Modellerne som kommer på markedet er disse 3 modeller.


Fælles for alle LEGO Julekalendere er at de er unikke, og at indholdet kun kan findes i netop disse kalendere. De kommer ikke i handlen i LEGO æskerne, udover i LEGO Julekalenderne. Så for samlere er det et must at købe årets LEGO Julekalender i favorit LEGO serien.