En domæne registrering har stor betydning for din virksomhed

Et domænenavn er din egen eller dit websites unikke identitet og vil altid være det, så længe du fortsætter med at bruge det navn. Sig for eksempel, at du har din gratis hjemmeside ved en udbyder og du har fundet ud af, at du har brug for en mere avanceret udbyder, fordi din hjemmeside er ved at blive en succes. Besøgende og links til dit websted kender dig ud fra den lange URL... Læs mere »

Hosted desktop til dig der gerne vil kende dine udgifter

Det er en mange virksomheder står overfor, nemlig at deres ansatte ikke kan lave noget hvis ikke de sidder på deres plads på kontoret. Men mange steder er der efterhånden brug for at de ansatte altid er til rådighed, at de kan tilgå deres skrivebord overalt og når som helst. Hosted Desktop giver medarbejderne adgang til deres skriveborde over internettet ved hjælp af konventio... Læs mere »

Køb en server der passer til dine behov og forretningsmæssige mål

Tidligere når man talte om servere på arbejdspladserne, talte man om fysiske stationære servere, som kostede enorme beløber, når man skulle køb en server og som samtidig skulle den skiftes hvert 3-5 år, fordi den var blevet forældet eller for lille til firmaets behov. Så det var alt i alt en ret dyr løsning, for en stor del af virksomhederne. Virtualisering er det nye normale... Læs mere »

Et webhotel er basen hvor dine filer og data ligger til din shop

I dag er der tonsvis af nyskabelser i alle områder af livet og billige webhoteller er en af disse store nyskabelser, som vi kan drage nytte af. Men hvad er det præcist det er for en størrelse. et webhotel er kan beskrives som det sted, hvor du har dine filer til din hjemmeside liggende, så kunderne kan få adgang til at se den ude på internettet. Der findes mange webhosting fir... Læs mere »

Wordpress webhotel med 1-clik installer, nemmere bliver det ikke

Denne artikel vil prøve at komme ind på nogle af de gode argumenter, der begrunder hvorfor du skal vælge wordpress, til at designe din hjemmeside i. Et af de første argumenter, som rigtig mange godt kan lide, da der er udgifter nok i dagligdagen, er at det er gratis. Gratis giver selvfølgelig altid en kraftig tilgang, men hvorfor sige nej, når teknologien er klar til at desig... Læs mere »

En cloud server giver mulighed for skalering efter behov

I nogle henseender fungerer cloud servere på samme måde som fysiske servere, men de funktioner, de leverer, kan være meget forskellige. Når man vælger cloud hosting, lejer kunderne virtuel server plads frem for at leje eller købe fysiske servere. Traditionelt er der to muligheder for hosting, shared hosting og dedikeret hosting. Shared hosting er den billigste løsning, hvor s... Læs mere »

Reseller hosting er for dig der gerne vil være forhandler

Med forhandler hosting får enkeltpersoner og virksomheder, mulighed for på en let måde at tjene indkomst fra hosting markedet. Forhandler hosting fungerer ved, at du køber en stor luns af en web-server hos en udbyder, opdeler den i præcis så mange stykker, som passer med dit koncept og derefter videresælge dem til andre kunder. Pointen ved denne løsning er, forhandleren kan sti... Læs mere »

Med hosting navision kender du dine omkostninger til dit IT

Cloud og hosting er ikke længere buzzord eller niche et koncept. Det er en realitet, og flere og flere virksomheder laver et strategisk skift til cloud computing, for at få den brede vifte af business software-applikationer. Cloud-baserede CRM-applikationer har eksisteret i længere tid, men som en indikator for, hvor markedet er på vej hen, har Microsoft for nylig lanceret den... Læs mere »

En webshop skal opbygges så den er let tilgængelig for kunden

Står du for at skulle oprette en ny internet shop, så er det vigtigt at du får afklaret hvilke behov du har og hvilke krav du har til din fremtidige shop. I store træk kan de fleste shops det samme, men der er små marginaler som adskiller dem fra hinanden og det kan være de små detaljer der gør den store forskel i dagligdagen for dig eller dine kunder. Tager du for eksempel en... Læs mere »

En billig toner behøver ikke at være af dårlig kvalitet

Når der skal printes tænker man altid at jeg har da lige skiftet min printer patron og ofte er det da også tilfældet og der er heldigvis også mange udskrifter i patronen inden den skal skiftes. Men på et tidspunkt vil den jo være tom og så er det tid til at købe en ny. Men det kan godt gå hen og blive en dyr affære, for tonere er dyre men hvis du ser dig lidt omkring inden du k... Læs mere »

Vælg hosting løsning og lad andre om opdateringer og back up

Førhen havde stort set alle virksomheder en server stående og brumme, men det er efterhånden færre færre der har, for med den bragende udvikling it verdenen ligger for dagen, er der mange flere fordelagtige løsninger, der befrier dig for opgaver og dyre løn omkostninger. I stedet for en server på virksomheden kan man vælge hosting i stedet. Det er en løsning hvor alt bliver kl... Læs mere »

VPS hosting hvis du selv vil kunne administrere din server

Hvis du har en hjemmeside, så har du også et webhotel og med et webhotel menes en løsning hvor al styring og opdatering ligger ved leverandøren. Det er dem der sætter kriterierne for hvad du kan og ikke kan. Men har du behov for en større frihed, skal du vælge VPS hosting ( virtual private server) til din webhotel løsning, så vil du ud over et webhotel også kunne have andre pro... Læs mere »

Kontanthåndtering kan klares maskinelt og mindske antal af fejl

I dag har næsten alle mennesker et dankort og færre og færre har kontanter på sig, det er både nemmere og hurtigere at køre dankortet igennem end at stå og rode med penge og vente på at ekspedienten får talt byttepengene op. Men der er stadig penge i omløb og for at effektivisere den proces er der begyndt at dukke maskiner op som skal varetage butikkens kontanthåndtering. Ud o... Læs mere »

Hosted C5 er en nem og sikker løsning til et økonomi system

Når man opretter en virksomhed i dag, er det vigtigt at man finder ud af hvilket økonomisystem man skal vælge. Rigtig mange vælger, at bruge programmet Microsoft Dynamics C5, også i daglig tale kaldet for C5. Det er et system der findes i flere forskellige størrelser, så uanset hvilken størrelse virksomhed man har, så vil man kunne finde en løsning der passer. En C5 løsning ka... Læs mere »

En google drive safe harbor løsning, kan være ulovlig

Oktober måned sidste år blev skæringsdatoen, hvor EU domstolene besluttede at den oprindelige safe harbor løsning ikke længere er gyldig. Det vil i sin enkelhed sige, at personfølsomme data ikke længere må gemmes i de såkaldte cloudløsninger. Det vil sige at data som lønoplysninger, kundelister, medarbejderoplysninger og lignende ikke længere kan opbevares på løsninger som goog... Læs mere »

Et kasseapparat kan gøre næsten alt arbejdet for dig

Når du starter en butik, restaurant, frisør med mere op, er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilke behov du ønsker dækket med hensyn til dankortterminal, kasseløsning, lagerstyring økonomisystem og mange flere områder. Mange af disse punkter kan du med fordel dække over en kam, hvis du vælger det rigtige kasseapparat. For i dag er det ikke bare en maskine til, at indtaste ta... Læs mere »

HP farvepatroner et godt valg til dig og din printer

Det er et problem rigtig mange har oplevet, sagen til mosters fødselsdag eller den store aflevering skal printes ud og så er der ikke mere toner i. Så er gode råd dyre, for det er ikke alle steder du kan købe nye patroner til din printer. Så et rigtig godt råd er, printer du jævnligt noget ud, så kan det godt betale sig at købe to sæt hp farvepatroner når du alligevel er i gang... Læs mere »

Vælg printer patroner efter dine udskriftstyper

Panikken begynder at lyse ud af øjnene for nu er julekortene skrevet og det eneste der mangler inden de kan pakkes er at de skal printes ud. Men når du trykker på knappen og sidder og venter opdager du at lige præcis nu, svigter dine printer patroner og er løbet fuldstændig tør. Og ja, de har da meldt nogle gange nu at det var ved at være tid til at udskifte dem, men der plejer... Læs mere »

Start webshop i dag og bliv en del af e-handlen

Iværksætteriet boomer fortsat i Danmark, og mange af disse små opstartsvirksomheder består af webshops. Disse webshops drives ofte af unge – enten fuldtid eller ved siden af et studie eller arbejde. Men også en del ældre personer skifter funktionæransættelsen ud med en selvstændig forretning. Det skyldes især, at det i dag er let at starte for sig selv. Det er både gjort letter... Læs mere »

En webshop løsning skal vælges med omhu, så du får den rigtige

Fra man står med de første tanker om, at man gerne vil have en webshop til man er helt i hus og har den perfekte løsning er der et godt stykke vej og en del arbejde der skal laves. Der er mange overvejelser man skal gøre sig og det er vigtigt at man gør det inden man går i gang, for ellers skal man til at ændre en masse undervejs eller hvad værre er, måske har man valgt den for... Læs mere »