Cloud server, webshop og online marketing

Denne gang kan det nok være at familien er kommet på overarbejde. Det er den mindste som er begyndt at interessere sig for reputation management og det at blive synlig på google. Det er jo en helt ny verden som åbner sig og så er det jo godt at vi alle kan gå online samtidig og finde ud af, hvad ord som open source cloud og gratis webshop betyder.

Det giver god mening og lyst til selv at prøve at finde mere viden om scannet som vi nok kunne bruge i forbindelse med køb af gratis webshop og reputation management så vi kan få fundet ud af noget på nettet. Det er som om det kunne betale sig at vi bruger en ekstern som scannet og så selv koncenterer os om det som vi er gode til.

Om inden så længe er vi nok godt i gang med at købe en open source cloud server løsning som kan sparre os for en masse tid, penge og ressourcer som vi kan bruge på at blive synlig på google for det vil vi gerne. Så som sagt er hele familien kommet i sving og det på flere planer. Det bliver spændende at se, hvad der i sidste ende kommer ud af det arbejde.