Domæner - sådan starter en hjemmeside

Hele min familie er selvstændige og et par har også deres egen ehandel. Her falder jeg helt uden for, da jeg i dagligdagen beskæftiger mig med noget helt andet end sådan noget som cloud computing, som min bror bare synes er så genialt. Der går ikke lang tid når vi mødes førend han prøver at gøre det klart for mig, hvad han laver.

Nu har jeg skrevet ordene op og der står bl.a. cms systemer, webdomain og demo joomla. På nettet har jeg fundet en sælger, jeg tror kan hjælpe mig videre. Indtil nu har han været god til at fortælle mig om demo typo3 på en måde, så jeg var klar til at købe med det samme. Så kan han gøre de andre begreber lige så klare, så kan jeg måske forstå hvad cloud computing står for.

Det kan også være, at jeg faktisk ender op med at ville prøve en demo joomla samt sætte mig ind i forskellige cms systemer. Nu jeg læser hvad jeg skriver slår det mig at jeg kommer til at ligne resten af familien og det var ikke planen, men domæner afklare en del for mig, for så ved jeg om jeg kan få det navn jeg ønsker og så må jeg se om det bliver på en demo typo3 at jeg bygger min første forretning eller hvad der kommer til at ske. God weekend!!