Hosted C5 er en nem og sikker løsning til et økonomi system

Når man opretter en virksomhed i dag, er det vigtigt at man finder ud af hvilket økonomisystem man skal vælge. Rigtig mange vælger, at bruge programmet Microsoft Dynamics C5, også i daglig tale kaldet for C5. Det er et system der findes i flere forskellige størrelser, så uanset hvilken størrelse virksomhed man har, så vil man kunne finde en løsning der passer.
En C5 løsning kan sagtens ligge på ens egen server og dermed har man også selv ansvaret for at serveren kører. Man har også selv ansvaret for at programmet er opdateret og at sikkerheden er i orden. Hvis man ikke ønsker det, kan man vælge en hosted C5 løsning, hvor ansvaret ligger ved leverandøren i stedet for.
Hvis man vælger den løsning, vil det helt enkelt betyde at man lejer en C5 licens ved leverandøren og betaler for det pr. Måned. Det vil sige der er ingen dyre starts omkostninger, men man får derimod en løsning man kan tilgå uanset hvor man opholder sig.
Samtidig hvis man har hosted C5, vil man nemt kunne give sin revisor eller en ekstern bogholder adgang til sit system og på den måde er man fri for at skulle sende en masse bilag frem og tilbage. Den pågældende person logger sig bare ind og har med det samme adgang til alle de data som vedkommende skal bruge. Det sparer en for en masse tid og administration.
Et spørgsmål der ofte bliver stillet når talen kommer ind på hostede løsninger er – er det nu også sikkert, det er jo fortrolige data der bliver sendt rundt, hvad med opdateringer og hvad hvis jeg skal have hjælp? Men Når man hoster, får man ikke meget mere sikkerhed andre steder og hjælp andre steder.
Det er naturligvis krypterede forbindelser der benyttes og sikkerheden er i top. Og en helt anden ting er, at selve sikkerheden med hensyn til maskinerne, er du også mere sikret, ved at hoste din løsning, for mange af de større hosting leverandører opfylder strenge krav med hensyn til virus, brand, tyveri, strømsvigt med mere. Og som nævnt før, så skal man ikke længere selv sørge for opdateringerne, dem står leverandøren for, så man vil altid være garanteret den nyeste version af programmet. Og de fleste leverandører af hosted C5 løsninger har også en support mulighed på den ene eller den anden måde, hvor man kan ringe ind og få svar på eventuelle spørgsmål, som ofte opstår undervejs.
Så ønsker man ikke dyre opstarts omkostninger, egne servere i huset, en dyr it mand ansat, så kan man med fordel vælge en hosted løsning i stedet.