Hosted desktop til dig der gerne vil kende dine udgifter

Det er en mange virksomheder står overfor, nemlig at deres ansatte ikke kan lave noget hvis ikke de sidder på deres plads på kontoret. Men mange steder er der efterhånden brug for at de ansatte altid er til rådighed, at de kan tilgå deres skrivebord overalt og når som helst.
Hosted Desktop giver medarbejderne adgang til deres skriveborde over internettet ved hjælp af konventionelle pc'er, Apple Mac eller enklere enheder såsom tablets, smartphones eller tynde klienter. Dette gør det muligt for den ansatte at kunne arbejde hvis der er en pause mellem to møder, på den mobile enhed eller fra computeren hjemmefra, hvis der er behov for en hjemmearbejds dag.

Du sparer ligeledes penge, at du ikke hele tiden skal forny din hardware, altså serveren eller softwaren, alle de dyre licenser. Det betyder, at du ikke hele tiden skal investere i faldende aktiver, men derimod kan bruge disse penge til mere strategiske investeringer i virksomheden.

Hosted Desktop bruger kundens dedikerede virtuelle servere til at køre kundespecifikke applikationer. Dette sikrer, at applikationerne er sikre og kan interagere med hinanden, for eksempel, kan værktøjslinjer for CRM applikationer integreres i MS Office, som de ville være på en Windows-pc.
Og der er ingen grund til at bekymre sig om sikkerheden, for der er sikker log on på en hosted desktop løsning, med k ryptering og evnen til at begrænse en brugers adgang til bestemte filer, mapper og programmer.

I stedet for at have vigtige data spredt på tværs af flere computere, kan det holdes centralt på en Hosted Desktop, du vil derfor reducere spildtid i forsøget på at finde vigtige dokumenter, som du ville gøre det med mange andre løsninger.

Undersøgelser viser, at tilgængeligheden af ​​hjemmearbejde øger personale loyalitet, moral og produktivitet, og kan hjælpe med at rekruttere fra et større geografisk område som daglig pendling er med til at eliminere.
Ved at de ansatte slipper for lang transport tid, giver mulighed for at få den rette person ansat, i stedet for at skulle vælge den næst bedste. Ligeledes er det, når familien kan passes, giver det bare større arbejdsglæde ved den enkelte ansatte og derfor og bedre tal på bundlinjen.

Arbejdssituationen bliver som førnævnt bedre, ved at forbedre produktiviteten når der er mulighed for at dele dokumenter, mapper og kalendere på tværs dit team. Det giver et bedre overblik og arbejdsgangene bliver en helt del forenklet.

Du vil også opleve, at der bliver brugt mindre tid på styring og vedligeholdelse af dit it-system, og samtidig betaler du betaler kun for det du bruger. Hvor du med andre løsninger betaler et fast beløb op til en vis grænse, uanset om du bruger det og så et ekstra gebyr, når det overstiger max grænsen.
Det ved sige, at det er langt nemmere at budgettere, da der er en fast månedlig prissætning, der gør dine omkostninger forudsigelige.