Med hosting navision kender du dine omkostninger til dit IT

Cloud og hosting er ikke længere buzzord eller niche et koncept. Det er en realitet, og flere og flere virksomheder laver et strategisk skift til cloud computing, for at få den brede vifte af business software-applikationer.
Cloud-baserede CRM-applikationer har eksisteret i længere tid, men som en indikator for, hvor markedet er på vej hen, har Microsoft for nylig lanceret den nyeste version af sit flagskib CRM ansøgning, også kaldet Microsoft Dynamics CRM.
Men hvad med de ERP-produkter i Microsoft Dynamics området, såsom Microsoft Dynamics NAV?
Flere af de større hosting firmaer som kan tilbyde hosting navison, har kunnet tilbyde Microsoft Dynamics NAV som en cloud-løsning, siden den udkom med store produktforbedringer i december 2010. En væsentlig årsag omkring dette tidspunkt var, at R2 opdateringen gjorde implementeringer af løsningen i skyen meget mere realistiske, for forretningspartnere, udviklere og brugere.
Så hvad er fordelene ved, at vælge Microsoft Dynamics NAV som en cloud-løsning?
Microsoft Dynamics NAV online eller i skyen har de samme funktioner som den on-premise-version. Den er også lige så fleksibel, så i stedet for at gøre indsættelsen valg baseret på features og funktioner, er det en strategisk beslutning, hvordan du vil administrere omkostningerne og betale for din software.
Ligesom mange andre kommercielle cloud-applikationer, kan hosting navision ændre dit ERP-software fra en kapitalomkostning til en driftsomkostning. For eksempel, hvis du vælger Microsoft Dynamics NAV som en cloud-løsning, vil du kun blive opkrævet for dit faktiske brug af softwaren, baseret på hver bruger om måneden. Du kan også øge eller mindske antallet af brugere hver måned, og omkostningerne er fuldt gennemsigtige, let at måle og kontrollere.
Tidligere har nogle organisationer udtrykt bekymring over sikkerheden af ​​applikationer og data i skyen. For langt de fleste virksomheder, kan moderne kommercielle cloud-applikationer tilbyde usædvanligt høje niveauer af sikkerhed, herunder databeskyttelse og back-up.
Naturligvis er sikkerhed med hensyn til regnskab og firmaets data og applikationer afgørende, og derfor er sikkerheden i en hosting navision løsning ophøjet til et niveau der gør at du kan læne dig trygt tibage.
Løsningen er professionelt konfigureret og gennemført, derfor vil Microsoft Dynamics NAV hjælpe dig med at køre din virksomhed effektivt og øge produktiviteten i hele din organisation. Men virksomheder, der vælger implementering på stedet kan også bruge deres egne it-ressource til at køre Microsoft Dynamics NAV. Dette omfatter dog at man har det nødvendige hardware (server) til at køre systemet på, plus et rimeligt niveau af intern IT-ekspertise. Mange virksomheder har denne, så det kan give mening at implementere på stedet.
I skyen, er Microsoft Dynamics NAV afholdt den højtydende hardware og så kører den hurtigt, og gnidningsløst. Det omfatter også en garanteret oppe tid, hvilket typisk vil være over 99%. Der vil også være højt kvalificerede it-eksperter, der ovevåger infrastrukturen 24/7 – samt firewalls, regelmæssige back-ups og så videre.
En enkel ting man skal have styr på, inden man hopper på denne fordelagtige cloud-baserede løsning hosting navision er - tjek hastigheden og pålideligheden af din internetforbindelse. Microsoft Dynamics NAV, har brug for en en permanent og rimelig hurtig tilgængelighed, for det bedste resultat.