HP farvepatroner et godt valg til dig og din printer

Det er et problem rigtig mange har oplevet, sagen til mosters fødselsdag eller den store aflevering skal printes ud og så er der ikke mere toner i. Så er gode råd dyre, for det er ikke alle steder du kan købe nye patroner til din printer. Så et rigtig godt råd er, printer du jævnligt noget ud, så kan det godt betale sig at købe to sæt hp farvepatroner når du alligevel er i gang med at bestille, for så løber du aldrig tør. Og herefter søger du for altid at bestille nye tonere når du har skiftet et sæt ud. Mange siger at de ikke kan holde til at ligge, men ligger de tørt og mørkt så kan de sagtens ligge et stykke tid. Og printer du jævnligt noget ud, så bliver de heller ikke for gamle inden du når at få dem skiftet.
Men når så patronerne skal sættes, oplever man nogen gange at det er ligesom at den nye patron bare ikke kan komme på plads i printeren. Det kan være fordi de gamle hp farvepatroner er blevet lidt møre og måske er der gået en flig af da du tog dem ud, eller et klistermærke har løsnet sig og sidder i klemme der hvor den nye skal sidde. Så inden du kyler hele printeren ud i raseri, så tjek lige efter. Prøv eventuelt at sætter patronen i, ved en af de andre farver, kan den sidde der er der ikke noget galt med patronen, men med pladsen.
Mange har også prøvet at stå med blæk ud over det hele, når de har været ved at skifte hp farvepatroner i printeren. Der er et par enkle fif, som kan hjælpe dig til ikke at stå sådan igen. Først og fremmest tag først plastikken af toneren når du er helt klar til at sætte den i printeren, for så længe det er omkring, kan blækket ikke komme ud af den. Når først plastikken er fjernet, handler det om ikke at røre ved hullerne i toneren og man skal heller ikke ryste med den, for så tvinger man blækket ud af den og så har man balladen.
Er det en laser printer, er det pulver der er inden i og det kan ligeså vel drysse ug af kassetten og svine. Er sådan en tom, kan den med fordel forlænges lidt ved at tage ud af printeren og rystes forsigtigt, ved at holde den i hånden og så rotere i håndleddet og samtidig holde den vandret. På denne måde ligge tromlen stadig vandret og pulveret bliver inden i tromlen, i stedet for at drysse ud på gulvet.
Der er vigtigt at du husker at fjerne transportbeskyttelserne fra dine hp farvepatroner inden du prøver at montere dem i din printer. Disse er på for at beskytte under transporten, men den kan ikke bruges hvis ikke de bliver fjernet først.