Med IT outsourcing opnår din virksomhed frihed, fleksibilitet og skalerbarhed

Traditionelt har både IT udstyret og IT personalet været en del af virksomhedens egen interne drift. Efterhånden som computere er blevet en større og vigtigere del af vores hverdag, har man næsten ikke kunne starte en virksomhed op uden at investere tungt i IT og ansætte IT-kyndigt personale.
Sådan behøver det dog ikke være mere. Med IT outsourcing lægger du driften af jeres hardware og software ud af huset til en hosting partner. På den måde kan du koncentrere dig om din kerneforretning, og du kender samtidig dine månedlige udgifter – altså ingen uforudsete udgifter.
Fordele ved IT outsourcing er mange. Ud over sikkerheden i budgettet er fleksibilitet og skalerbarhed også blandt fordelene. Har du medarbejdere på farten, kan de altid logge på via fjernskrivebord og koordinere kundemøder med deres kalendere. Har du brug for at ansætte flere medarbejdere, eller skære ned, så kan du hurtigt skalere ned for din aftale.
Nogle virksomheder er utrygge ved at skulle outsource deres følsomme data, hvilket er forståeligt nok. Finder du en hosting udbyder, som er BFIH-certificeret, og samtidig får udført revision, har du dog en garanti for, at sikkerhedsprocedurer m.v. bliver fulgt til punkt og prikke.
Outsourcing er særligt for små og mellemstore virksomheder, men kan i princippet være for alle, der ønsker luft og frihed til at accelerere deres vækst.