Et kasseapparat kan gøre næsten alt arbejdet for dig

Når du starter en butik, restaurant, frisør med mere op, er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilke behov du ønsker dækket med hensyn til dankortterminal, kasseløsning, lagerstyring økonomisystem og mange flere områder. Mange af disse punkter kan du med fordel dække over en kam, hvis du vælger det rigtige kasseapparat. For i dag er det ikke bare en maskine til, at indtaste tal på og med en skuffe til penge nedenunder.
Hvis du vælger den helt rigtige løsning, så vil du have mulighed for at få et system som kan styre alt lige fra ekspeditioner og dankort transaktioner og til lagerstyring og økonomi delen.
I dag er det mest normalt at der er en dankort enhed med til en kasseløsning, det er dog forskelligt fra system til system hvordan det er integreret. Og det er ikke helt lige meget hvilket du vælger, er det lille virksomhed hvor du ikke har brug for at kunne tage dankort andre steder end ved kassen, kan det godt være en model hvor det er indbygget i kassen. Men de fleste vælger dog at få en terminal der er adskilt fra deres kasseapparat. Der er en stor fordel ved at få en dankort terminal der er tilknyttet til dit kasseapparat og dermed også dit styresystem, for på den måde har du hurtigt og nemt alle data i dit system. Kontra hvis du vælger at købe en dankortterminal separat ved en anden leverandør, for så er det ikke en selvfølge at disse to systemer taler sammen og så skal du selv til at indtaste dagens data ind i dit økonomisystem.
Hvis nu det for eksempel er en cafe du er ved at starte op, så er det vigtigt at du overvejer om det er en håndholdt terminal du skal have eller måske endda både en ekstern ved kassen og håndholdte til rundt i caffeen. Det vil i mange tilfælde gøre det nemmere for både dine ansatte, men også for kunderne for så kan de betale nede ved bordene. Og når vi er i den genre, så kan det også være en fordel at investere i håndholdte enheder, hvorpå de ansatte kan indtaste alle ordrene, så de ikke skal skrive det hele ned først og så op og indtaste det på et kasseapparat, det sparer en arbejdsgang og forenkler processen og fejl rate risikoen.
Så gør dig selv en tjeneste og gør dig nogle grundige overvejelser om hvilke behov du og din butik har, inden du vælger hvilket system og hvilken løsning der er bedst for dig og dine ansatte.