Et kasseapparat behøver ikke være den traditionelle kedelige type

Mange restauranter, caféer og diskoteker vælger i dag at benytte en elektronisk kasseløsning, da det giver mange muligheder og fordele som gør det nemmere at betjene kunderne og styre deres ordre end tidligere. Førhen var det håndskrevne sedler der blev leveret til køkkenet, i dag taster de ordren ind på en håndholdt enhed nede ved bordet og så popper der en ordre op på skærmen ved kokken ude i køkkenet. På denne måde undgår man fejl på grund af at sedlen ikke kan tydes og tjeneren kan gå fra kunde til kunde og modtage ordre, uden hele tiden at skulle ud i køkkenet og afleverer dem.
Med et gammeldags kasseapparat havde man heller ikke mulighed for at styre lager varer, det var kun til penge ind og ud af kassen og så kørte man en strimmel til regnskabet og så kunne det ikke mere. Med de nye løsninger kan du i dag styre hele lageret via kasseterminalen og derved få et overblik over hvad er på lager og hvad mangler, så man hele tiden har et billede af hvilke varer der sælger bedst. Der er rigtig mange butikker der benytter sig af disse løsninger, da de hele tiden har brug for at vide, hvad de skal have hjem. Et nyt kasseapparat giver også mulighed for at tilkoble en scanner enhed, så man slipper for at skulle taste alt ind i systemet selv og da de fleste ting i dag er udstyret med en stregkode, letter det arbejdet en hel del, når der skal registreres mange ting til lageret.
Vælger man en komplet kasseterminal løsning, kan man vi sit kasseapparat styrer alt lige fra at åbne kassen, til lagerstyring, modtage ordre og bogføre dagens salg, når dagen er omme. Det kræver blot som nævnt en komplet løsning, der også rummer økonomi delen, der hvor regnskabet føres. Så kan man med få tast enkelt og nemt få systemet til elektronisk at trække de nødvendige tal til finansmodulet og lagermodulet.
Så vil du spare tid og slippe for dobbelt registrering både når ting skal føres til lager og når regninger skal betales, så undersøg dine muligheder for en elektronisk kasseløsning til din virksomhed.