Find og køb domæne navne nemt og hurtigt via en online domænetester

Der er rift om de gode domænenavne. Har du derfor planer om at skulle have en ny hjemmeside, så køb domæne hurtigst muligt, så du er sikker på, at ingen andre når at købe det i mellemtiden. De fleste køber deres domæne som et .dk-domæne. Men vil du sikre dig mod, at andre misbruger dit firmanavn, er det en rigtig god idé også at sikre sig domænenavnet med de mest benyttede TLD’er. TLD står for ”Top Level Domain”. De mest benyttede TLD’er er fx.dk, .com, .net, .as, .eu og .co.
Det anslås, at der er meget mere end 100 millioner websites i dag og langt flere domæner. Derfor kan det være svært at købe lige præcis det domæne, man gerne vil have, da det oftest allerede er optaget. De seneste år er der blevet dog blevet frigivet mange nye TLD’er, der gør, at du kan gøre dit domæne endnu mere specifikt. Køb domæne navne med fx .blog, .company, .tips eller den sjove .ninja.
Test og køb domæne via en online domænetester og kom hurtigt i gang. De fleste domæneudbydere har en tester på deres hjemmeside, så du straks kan se, om dit domæne er ledigt. Det er dog de færreste steder, du kan finde teste alle TLD’er. Så når du søger en efter et sted at købe dine domæner, er det godt at tjekke, at de i det mindste har de TLD’er, som du er interesseret i. En god domæneudbyder bør som minimum tilbyde 50 forskellige TLD’er inkl. de mest populære.