Magento webshop eller et andet system?

Når man drømmer om at starte sin egen webshop, er der meget, der skal besluttes, inden man kan gå i gang. Først og fremmest er det vigtigt at vælge det system, der passer bedst til lige netop dine behov – og ikke mindst dine kompetencer. At drive en webshop kræver mange forskellige evner. Det er de færreste, der både er specialist i at sælge fx tøj og samtidig specialist i at kode en hjemmeside. Derfor kan det anbefales at bruge et content management system også kaldt et CMS.
En hurtig søgning på nettet viser, at Magento webshop et af det mest benyttede e-commerce systemer i hele verden. Flere hundrede tusinder benytter allerede systemet, så det må siges at være gennemtestet. Alt fra små hobby-webshops til store virksomheder bruger faktisk Magento til deres webshop.
Magento webshop systemet er utroligt nok gratis, men det er fordi, det er et såkaldt open source system. Du skal dog betale for et webhotel at hoste det på. Så har du allerede et webhotel og et domæne, er det gratis at teste. Prøv dig frem og test alt hvad du kan komme i tanke om, så du kan finde ud af, om det er det rigtige system til dig.