Reseller hosting er for dig der gerne vil være forhandler

Med forhandler hosting får enkeltpersoner og virksomheder, mulighed for på en let måde at tjene indkomst fra hosting markedet. Forhandler hosting fungerer ved, at du køber en stor luns af en web-server hos en udbyder, opdeler den i præcis så mange stykker, som passer med dit koncept og derefter videresælge dem til andre kunder. Pointen ved denne løsning er, forhandleren kan stifte sit helt egen web-hosting-selskab uden at skulle starte fra bunden.
Reseller hosting, som det også kaldes, er en af ​​de nyere teknologier på markedet i nyere tid. Det er en praksis, der hjælper både forhandler hosting udbyderen og kunden. Dette kan være en fordel for mange små reseller hosting firmaer, fordi gennem teknologi, kan det enkelte web-hosting firma udvide nogle af deres tjenester til den gennemsnitlige forbruger, hvilket giver dem mulighed for at skabe tilbagevendende overskud ved hjælp af deres hardware set-up. Og så er det samtidig en overkommelig affære både økonomisk og arbejdsmæssigt. Du skal ikke selv starte fra bunden, med at købe dyrt hardware og samtidig slipper du for nogle af de praktiske opgaver med opdateringer og backups, for det står udbyderen for. Og skulle uheldet være ude og systemet går ned, så er det også udbyderen, der skal finde fejlen og løse den.
En reseller hosting løsning, er ofte en løsning som mange af de mindre virksomheder vælger, for mange kan ikke se deres egen lille virksomhed, hosted ved en af de store udbydere. De føler sig mere tryg i mindre forhold. Løsningen ligger det samme sted, men der er lige et lille mellemled mellem dem og den store udbyder.
Det er ligesom tre versioner af reseller konceptet, og herunder vil der kommer en kort definition på de tre udgaver, så du kan skelne mellem dem og vælger hvilken der passer bedst til din virksomhed.
Der er den første løsning, hvor du som reseller hosting firma, henviser trafik til en større udbyder. Vis du for eksempel er en web udbyder og har kunder der forespørger web hosting, og dette ikke er en del af dit koncept, så kan du have en samarbejdspartner, som du henviser kunden til og det gør dig til reseller. De giver til gengæld dig en bonus for hver lead, som du videresender til dem.
Den næste løsning er, en mellem ting mellem de tre løsninger. Du opkøber en vis andel af en server, hvor du får en mængderabat, som gør at du kan holde prisen nede og derved sikre dig at kunden vælger dig frem for andre udbydere. De fleste oplyser kunden om at de samarbejder med en større udbyder, men fremhæver også at ved at handle ved dem, vil de opnå en personlig kontakt og service, hvilket betyder meget for de mindre virksomheder. Med denne løsning bestemmer du ofte selv hvor meget du selv vil stå for og hvad udbyderen skal stå for.
Denne løsningsmetode, er den seneste udvikling, og det er helt klart de flestes favorit. Ligesom ovenstående løsning, køber du som reseller hosting firma et bestemt antal konti med henblik på et videresalg og så tilbyder du disse konti til dine egne kunder. Men med denne metode, vil dine dine kunder ikke få oplyst, at du ikke er dit eget professionelle hosting selskab. Du opererer under eget mærke, din egen hjemmeside og du tilbyde selv alt teknisk support. Det er meget effektivt, og hvis du for få penge vil tilbyde hosting, er det en nem vej at gå.